Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Κινητικότητα για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – ποιοι κατέθεσαν αίτηση

        
po-syriza-aitoloakarnaniasΜέχρι την ερχόμενη Τρίτη τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούν να καταθέσουν  προτάσεις – αιτήσεις ώστε να ενταxθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Η Κουμουνδούρου έχει ξεκινήσει ήδη τις σχετικές διαδικασίες, κρίνοντας  δεδομένο πως η χώρα οδηγείται σε εκλογές.
Στην Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Π. Κούτσικου στον «Αχελώο TV»  έχουν μέχρι στιγμής κατατεθεί επτά αιτήσεις και από αυτές ξεχωρίζουν η αίτηση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Βασίλη Αντωνόπουλου και του πρώην δημάρχου Θεστιέων και Δημοτικού Συμβούλου του Αγρινίου Δημήτρη Τραπεζιώτη.
Ακόμη κατέθεσαν αίτηση οι : Νίκος Καμπέρης, Ευδ. Παρασκευά, Καλλιρόη Αυδή, Δέσποινα Ζιώβα, και Παυσανίας Παπαγεωργίου.
Μόλις συγκεντρωθούν όλες οι προτάσεις η τοπική Οργάνωση του κόμματος θα κληθεί να τις αξιολογήσει και να καταθέσει προς την Κ.Ε. τις προτάσεις της, οι οποίες θα δεσμεύουν το κόμμα σε ποσοστό 70%. Το υπόλοιπο 30% θα αποτελέσει κεντρική επιλογή του κόμματος.
Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως ήδη έχουν αρχίσει και οι «μουρμούρες» στο εσωτερικό του κόμματος και σε τοπικό επίπεδο, εξαιτίας του ενδιαφέροντος που εκδηλώνουν στελέχη προερχόμενα από τον «σκληρό πυρήνα» του ΠΑΣΟΚ που μέσα από την εκλογική διαδικασία θα μπορουσαν να θέσουν εκτός άλλα στελέχη που έχουν πορεία και ιστορία στον χώρο, πολύ πριν ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτήσει κυβερνητική προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου