Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ελεύθερος ο 19χρονος- τι υποστήριξε στην απολογία του

        
geg-troxaio-karpenisiou-lampraki3
Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθη ο 19χρονος που ήρθε αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για το σοβαρό επεισόδιο που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Γρ. Λαμπράκη, μετά από τροχαίο ατύχημα και συμπλοκή που ακολούθησε, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό ενός 30χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου.
Ο 19χρονος απολογήθηκε σήμερα σε ανακριτή και εισαγγελέα για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αποφασίστηκε ωστόσο να αφεθεί ελεύθερος, με τον περιορισμό να παρουσιάζεται στο Α.Τ. της περιοχής του κάθε 1η και 15 του μήνα.
Την ίδια ώρα, ο 30χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγρινίου, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι βρίσκονταν σε νόμιμη άμυνα, αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο 30χρονοι άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, του την είχαν στημένη κοντά στο σπίτι οικείου του προσώπου, τον καταδίωξαν και προσπάθησαν να τον εμβολίσουν, με σκοπό να του προκαλέσουν κακό. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως σύμφωνα πάντα με τον 19χρονο, ο 30χρονος που τώρα νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο, έβγαλε το μαχαίρι και του επιτέθηκε και ο 19χρονος κατέφερε να του το αποσπάσει.
Από την πλευρά του 19χρονου έχει υποβληθεί μήνυση στους δύο 30χρονους, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου