Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Θάνος Μωραΐτης: Φωτογραφία – μήνυμα με νόημα…

        
po-thanos-foto-fbMια άνευ προηγουμένου κινητικότητα με δραματικούς τόνους  καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στο ΠΑΣΟΚ, μετά την ειλημμένη,   όπως όλα δείχνουν , απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία πολιτικού σχηματισμού που θα λάβει μέρος στις –αναπόφευκτα- επερχόμενες εκλογές.
Οι τελευταίες πληροφορίες από το ΠΑΟΣΚ, αφού αρχικά υπήρξε η ειρωνεία, η απαξίωση αλλά και η πολεμική, θέλουν τον Β. Βενιζέλο να δέχεται εισηγήσεις ακόμη και να παραιτηθεί από την προεδρεία του κόμματος, να οριστεί μεταβατικός πρόεδρος και το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές να οδηγηθεί σε συνέδριο.
Άγνωστο εάν όλα αυτά  γίνουν τελικά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου ετοιμάζονται πυρετωδώς. Το… έναυσμα έδωσε πριν από λίγο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης.
Μια φωτογραφία για το νέο που γεννιέται αναρτήθηκε από τον βουλευτή , ένα νεαρό φυτό  μέσα σε ένα «άνυδρο» και «ξερό» πολιτικό τοπίο; Σε κάθε περίπτωση είναι μια φωτογραφία που εκπέμπει ελπίδα και που πολλοί διαδικτυακοί φίλοι του βουλευτή άρχισαν με τη σειρά τους να κοινοποιούν…
Π.Η.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου