Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

«Πλακώθηκε» λόγω… Τσίπρα ο Γκλέτσος (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκλέτσος



Μία… επεισοδιακή επίσκεψη στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στην Κέρκυρα, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος ‘’Τελεία’’ Απόστολος Γκλέτσος, κατά την οποία τα αίματα άναψαν κυριολεκτικά.

Στη διάρκεια της συνάντησης με την αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων Νικολέτα Πανδή (η οποία είναι εκλεγμένη με το ΣΥΡΙΖΑ) και με τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, η συζήτηση στράφηκε προς τις επικείμενες εκλογές και όταν ο κ. Γκλέτσος άσκησε σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε ο καυγάς.
Ο κ. Γκλέτσος, αναρωτήθηκε στη διάρκεια της συζήτησης για το τι θα κάνει ο Αλέξης από θέση εξουσίας. Τότε η κα Πανδή του απάντησε ότι «Ο Αλέξης είμαστε όλοι εμείς, δεν είναι μόνο ο Αλέξης, είμαστε όλοι μαζί» για να της απαντήσει ο πρόεδρος της ‘’Τελείας’’ ότι «Έχει τάξει πράγματα και θάματα, θα τα κάνει; Και μη μου πείτε ότι τα ίδια είχε τάξει και ο Παπανδρέου [εκεί γελάνε]…Εγώ θα ήμουν στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στον Αλέξη ούτε ψήφο ανοχής. Με άλλο πρωθυπουργό θα έλεγα ναι στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του 15μελούς να πάει στο 15μελές. Εκεί μπήκε στη συζήτηση και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Χρήστος Μωραϊτης, ο οποίος είπε στον Γκλέτσοότι «Είσαι προσβλητικός που λές για το 15μελές… Κάνεις την κριτική που κάνει ο Σαμαράς εδώ και 4 χρόνια… Και από εκεί και έπειτα ξεκίνησε ο καυγάς
Δείτε το βίντεο – Επίμαχο σημείο στο 10:50



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου