Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Απλήρωτες οι εφημερίες του νοσοκομείου

        
nosokomeio-diadromosΟι υπερωρίες να υφίστανται, οι συνεχόμενες εφημερίες τείνουν να γίνουν «νόμος», τα ρεπό… χρωστούμενα επ’ αόριστον και όλα αυτά απλήρωτα εν μέσω γιορτών στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί, νοσηλευτές και κάποιοι ακόμη κλάδοι εργαζομένων του νοσοκομείου  Αγρινίου δεν έλαβαν ποτέ τα χρήματα για τις εφημερίες και τις υπερωρίες του Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα αυτά, αφού συμπεριλαμβάνονται στον προϋπολογισμό της χρονιάς που φεύγει, να επιστρέφουν ως αδιάθετο ποσό πίσω στο Υπουργείο. Η διαδικασία μέχρι να φτάσουν και πάλι πίσω στο νοσοκομείο και τελικά στα χέρια των εργαζομένων, είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει.
Οι εργαζόμενοι ίσως πάρουν τα χρήματα αυτά στα μέσα Ιανουαρίου, ίσως και αργότερα. Το γιατί υπήρξε αυτή η καθυστέρηση δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα. Ίσως οφείλεται σε καθυστερήσεις από πλευράς των αρμοδίων υπηρεσιών, ίσως και σε άλλους παράγοντες. Το σίγουρο είναι ότι δεκάδες εργαζόμενοι του νοσοκομείου, κάνουν γιορτές χωρίς κάποια σημαντικά χρήματα. Βέβαια η καθυστέρηση αυτή μπροστά στα 8μηνα των καθυστερήσεων που συνηθιζόταν από το 2011 έως και το 2013 είναι πταίσμα, για να μην ξεχνάμε ότι υπήρξαν και χειρότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου