Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Αμετάπειστος ο Γ.Παπανδρέου προχωρά στην ανακοίνωση του νέου κόμματος-Συζητήσεις με Χρυσοχοίδη

     papandreou

Παρά τις έντονες πιέσεις από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και παράγοντες του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου, ο πρώην πρωθυπουργός ανακοινώνει το νέο κόμμα το επόμενο 24ωρο. "Κοντά" με Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Η σφιχτή ομάδα στελεχών και η "αθόρυβη δουλειά" του Μιχάλη Καρχιμάκη.

Σε σύσκεψη που είχε λίγες ώρες πριν την τρίτη ψηφοφορία το μεσημέρι της Δευτέρας με στενούς του συνεργάτες κλείδωσαν τα τελευταία στοιχεία της υλοποίησης του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου. Το επόμενο 24ωρο αναμένεται η ανακοίνωση του νέου κόμματρος της “Αλλαγής”
Μια σφιχτή ομάδα στελεχών στην οποία ξεχωρίζουν ο Δημήτρης Ρέππας, η Μαριλένα Κοππά, ο Γιώργος Πεταλωτής, ο Θάνος Μωραϊτης και ο Φίλιππος Σαχινίδης και στην οποία ρόλο συντονιστή θα έχει ο Γιώργος Ελενόπουλος “τρέχει” τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις που σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ, θα γίνουν τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου με πλέον πιθανή ημερομηνία την μετεπομένη της Πρωτοχρονιάς (2 Ιανουαρίου)
Κορυφαίο ρόλο στην νέα προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου παίζει ο Μιχάλης Καρχιμάκης ο οποίο μετακινείται από το Λασίθι στη Β’ Αθήνας και ο οποίος ως επικεφαλής της κίνησης των 75 έχει ουσιαστικά τελέσει όλο το προηγούμενο διάστημα τη λεγόμενη “αθόρυβη δουλειά” που δεν ήταν άλλη από την επανενεργοποίηση όλων των Παπανδρεϊκών πυρήνων σε τοπικές και περιφερειακές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.
Αποτέλεσμα αυτής της εκστρατείας ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ, να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ο πρώην Πρωθυπουργός όταν εξαγγείλει την νέα κίνηση στη συμπλήρωση των συνδυασμών και τη στελέχωση του νέου κόμματος.
Σημαντική είναι και η συμβολή του αδερφού του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκου, οι οποίος συσκέπτεται όλο αυτό το διάστημα πυρετωδώς έχοντας αναλάβει το κρίσιμο πόστο των νεολαίων αλλά και της προγραμματικής καμπάνια.
Ο Χρήστος Αηδόνης αναμένεται σύντομα να επισημοποιήσει την προσχώρηση του στο σχήμα του Γ. Παπανδρέου για το οποίο έχουν ήδη εκφράσει την θετική τους διάθεση ο Συμεών Κεδίκογλου και ο Κώστας Τριαντάφυλλος.
Πρόσωπο έκπληξη στην προσπάθεια αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ, μπορεί να είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Σε συζητήσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου για συμμετοχή στην κίνησή του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται και η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Χάρης Καστανίδης, ο Απόστολος Κατσιφάρας, ο Στέφανος Παραστατίδης (υιός του ανεξάρτητου Θ. Παραστατίδη) καθώς και η πρώην αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, δημοσιογράφος Μαρία Καρακλιού καθώς και με τον ανεξάρτητο βουλευτή Βασίλη Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου