Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Άνοιξε ο δρόμος για Τσαμπούρη στο Αγρίνιο

1397636652_TSAΟ Μπακάκης έκλεισε στην ΑΕΚ, ο Γκάλο γύρνα στην Πορτογαλία και ο μπακ του Αστέρα Τρίπολης αρέσει πολύ στον Παναιτωλικό.
Δεν συμβαίνει και κάθε μέρα να βλέπεις μια ομάδα Γ’ Εθνικής που ανεβαίνει στη Β’ Εθνική, να πλερώνει για να αγοράζει παίκτες από ομάδες Α’ Εθνικής. Μιλάω για αγορές, έτσι; Οχι ελεύθερους. Μάνταλος από Ξάνθη, Κολοβέτσιος από ΠΑΣ και τώρα, Μπακάκης από Παναιτωλικό. Και δεν μπλέκω τους φτηνούς Ζόριτς, Φαγέ και Σία.....
Ευχαρίστως θα έψαχνα στο αρχείο μου για να βρω αν υπάρχει προηγούμενο μ’ αυτό που κάνει η ΑΕΚ, αλλά δεν έχω αρχείο. Τα ‘χω πετάξει όλα. Παλιά, κρατούσα και σημειώσεις για τα φάρμακα που πρέπει να παίρνω, μέχρι που κατάλαβα πως τα φάρμακα βοηθάνε μόνο αυτούς που τα πουλάνε και βρήκα την υγειά μου. Και πρόκοψα. Μέχρι και στη «SportDay» με βάλανε να γράφω. Μην τα ξαναλέμε.
Πάμε λίγο τώρα στον Παναιτωλικό. Οπως φαίνεται, τα «καναρίνια» έχουν έτοιμη λύση για το δεξί μπακ που θα έχουν του χρόνου. Ο Μπακάκης κούνησε μαντίλι και ο Γκάλο που γυρίζει στην Πορτογαλία, δεν είναι εύκολο να ξανάρθει στα μέρη μας. Αν η Μπράγκα δεν βρει ομάδα να τον πουλήσει και δεν θέλει να τον κρατήσει, θα αναγκαστεί και πάλι να τον δώσει δανεικό. Δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα δοθεί ξανά στον Παναιτωλικό (τον χαλβαδιάζουν κι άλλοι…) και οι Αγρινιώτες θέλουν να καβατζωθούν. Ο Τσαμπούρης που τους έχει προταθεί εδώ και καιρό (έχει και τον ίδιο μάνατζερ με τον Μπακάκη), τους αρέσει πολύ και βλέπω να τον κλείνουν σύντομα. Και τα «καναρίνια» θα πάνε ακόμη για έξι ενδεκαδάτους: δύο στόπερ, δύο ακραίους χαφ, έναν κόφτη κι έναν επιθετικό.
www.sportday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου