Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Αγρινίου ο Θάνος Πανταζής



Μια αξιόλογη υποψηφιότητα στη δημοτική κοινότητα Αγρινίου με το συνδυασμό του Παύλου Μοσχολιού αποτελεί ο Θάνος Πανταζής. Διατελώντας ήδη τοπικός σύμβουλος (και επί διετία αντιπρόεδρος ) γνωρίζει τα ζητήματα και μπορεί να εργασθεί προς όφελος των δημοτών.
«Έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης της γενιάς μου σαν δημότης και σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου για τα προβλήματα και της ανησυχίες για το μέλλον του τόπου μας, θέτω υποψηφιότητα για ακόμη μια φορά με το συνδυασμό του Παύλου Μοσχολιόυ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου......

Τα πράγματα δυσκόλεψαν κι ο τόπος μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειάζεται σωστή οικονομική διαχείριση ισότητα στην ανάπτυξη της κάθε γειτονιάς του Αγρινίου και ασφάλειας για όλους τους δημότες και την προσπάθεια όλων μας πόσο μάλλον τον νέων να προσφέρουν με ιδέες.Θεωρώ ανάγκη και υποχρέωση πλέον όλων να συμμετέχουν στις αποφάσεις που αφορούν τον Δήμο μας.
Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ήρθε η ώρα που το παλαιό με εμπειρία να συμμαχήσει με το καινούριο για να πάμε το Δήμο μας ακόμη πιο μπροστά.
Δηλώνω και πάλι παρών γιατί πιστεύω στην τοπική αυτοδιοίκηση ότι είναι ο μοχλός ανάπτυξης στης ανάγκες και τις αγωνίες των δημοτών», δηλώνει ο ίδιος για την υποψηφιότητά του.
Ο Θάνος Πανταζής είναι δημόσιος υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και υπηρετεί στο Αεροπορικό Απόσπασμα Αγρινίου. Έγγαμος και πατέρας μιας κόρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου