Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ο Αντωνόπουλος ανακοίνωσε άτομα που δεν θα είναι υποψήφιοι ..άρχισαν οι διαψεύσεις!



Από την ώρα που έγιναν γνωστά τα ονόματα της ανακοίνωσης και μέσα σε ένα μισάωρο πάνω από τρία (υποτίθεται) υποψήφιοι επικοινώνησαν μαζί μας για να μας διαψεύσουν την συμμετοχή τους . Πρώτος επικοινώνησε μαζί μας ο Επιχειρηματίας Χρήστος Μουρτζιάπης ο οποίος μας δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα είναι υποψήφιος και ευχαριστεί πολύ τον κ. Αντωνόπουλο όπως και τον κ. Τραπεζιώτη για την τιμιτική πρόταση που του έκαναν! Στη συνέχεια ήρθε η ανακοίνωση της κ. Βαρβάτου η οποία λέει μετά λύπης της , απορεί πως.......

μια φιλική σχέση με τον Κ. Αντωνόπουλο έγινε αυτόματα και υποψηφιότητα!
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της κ. Βαρβάτου:
“Πληροφορήθηκα από τον ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας την υποψηφιότητα του ,με τον συνδυασμό του Βασίλη Αντωνόπουλου.
Δυστυχώς μια φιλική σχέση που έχω με τον κύριο Αντωνόπουλο έγινε αυτόματα και υποψηφιότητα.
Είμαι ενεργή δημότης και θα παραμείνω. Δεν θα είμαι όμως υποψήφια στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές με τον κύριο Αντωνόπουλο.
Ουδέποτε δήλωσα και είχα την επιθυμία να είμαι υποψήφια σε ένα συνδυασμό που παλινδρομεί και που δεν είναι ξεκάθαρη η κάθοδο της στις Δημοτικές Εκλογές. Δεν θα συμμετάσχω σε αυτό το πανηγυράκι , που δεν έχει ως στόχο, τον πολίτη και την ανάπτυξη του Δήμου Αγρινίου. Δεν θα συμμετάσχω σε ένα συνδυασμό που την μία κατεβαίνει στις εκλογές και την άλλη όχι . Που την μία συνεργάζεται με άλλους φιλόδοξους υποψηφίους Δημάρχου και από την άλλη όχι.
Εύχομαι όμως ασπαζόμενη την Δημοκρατία ο συνδυασμός του κυρίου Βασίλη Αντωνόπουλου να βρει το δρόμο του και να καταφέρει να κατέβει αυτόνομο στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Εγώ ανήκω , υπηρετώ και αγωνίζομαι πάντα για τα ιδανικά της Δημοκρατικής Παράταξης.
Δεν είχα ποτέ και ούτε θα έχω διασπαστικές τάσεις και σκέψεις.
Εύχομαι σε όλες τις παρατάξεις του Αγρινίου καλό και δημοκρατικό αγώνα”
Με εκτίμηση
Βαρβάτου Μαρία         .paronetol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου