Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Διαβάστε στο «Γεγονός» που κυκλοφορεί

Εκτάκτως στην Μ. Παρασκευή 18 Απριλίου, κυκλοφορεί στα περίπτερα και τα Κέντρα Τύπου η εβδομαδιαία εφημερίδα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας «Γεγονός».
Στο φύλλο που κυκλοφορεί:
- Οι ρομά του Αγρινίου στο επίκεντρο της προεκλογικής ατζέντας για πρώτη φορά. Τι λένε οι παρατάξεις.
- Πιθανοί ύποπτοι για τον τραγικό θάνατο του 47χρονιου εκπαιδευτικού Νίκου Μέντζου. Τι ζητά η οικογένεια του τρία χρόνια μετά από το περιστατικό που συγκλόνισε το Αγρίνιο, ποια τα νεώτερα στοιχεία.
- Για άλλη μια χρονιά στον αέρα η αρδευτική περίοδος, εξαιτίας των ανυπέρβλητων προβλημάτων του ΓΟΕΒ Αχελώου.
- Αντιδράσεις για την αναδιαρρύθμιση της ε.ο. στο Αγρίνιο, έτοιμοι για εξώδικα επαγγελματίες – κάτοικοι.
- Αφιέρωμα στην προεκλογική κίνηση: Πόλωση στο Ξηερομερο με μήνυση του Ερ. Γαλούνη σε βάρος της Κ. Σαμαρά που την κατηγορεί για παραποίηση δημοσίου εγγράφου! Αγρίνιο: Στις φήμες για αποχώρηση ο Β. Αντωνόπουλος «απαντά» με λίστα υποψηφίων. Όλες οι εξελίξεις στα μέτωπα των δήμων και της Περιφέρειας.
- Η κίνηση στην αγορά κρέατος στο Αγρίνιο. Τι γίνεται με τους ελέγχους.
- Όπως κάθε εβδομάδα ρεπορτάζ από όλη την τοπική επικαιρότητα και οι μόνιμες στήλες της εφημερίδας με άποψη και χιούμορ.
- Μαζί το αθλητικό ένθετο της εφημερίδας με τον απολογισμό και τον προγραμματισμό του Παναιτωλικού και όλη την αθλητική επικαιρότητα.
(Το «Γεγονός» στεγάζεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού 10, 3ος όροφος. Τηλέφωνα: 26410-24008 – 45150. FAX: 26410-24009. Email: ef.gegonos@gmail.com WEB: www.e-gegonos.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου