Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Συμφώνησε η Παναχαϊκή με τον Άγγελο Διγκόζη!

 

Η "σφαλιάρα" των Πατρινών από την Καλλιθέα, υποχρέωσε τον Αλέξη Κούγια να κινήσει πιο γρήγορα από αυτό που υπολόγιζε, τις διαδικασίες για την εύρεση προπονητή. Έτσι, ο εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας της πατρινής ομάδας επικοινώνησε αργά το βράδυ της Κυριακής με τον Άγγελο Διγκόζη και οι δυο τους συμφώνησαν να συμπορευτούν, τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της τρέχουσας περιόδου.

Ο 39χρονος προπονητής, που ξεκίνησε τη φετινή περίοδο στο τεχνικό τιμ του Πανθρακικού, στη Σούπερ Λίγκα, βρέθηκε για λίγες εβδομάδες στον Τηλυκράτη Λευκάδας σαν πρώτος προπονητής, πριν αποφασίσει να αποχωρήσει λόγω των προβλημάτων λειτουργίας του λευκαδίτικου συλλόγου. Ο Διγκόζης βρίσκεται ήδη στην Πάτρα, όπου γνωρίστηκε με τους νέους του παίκτες, τους προπόνησε για πρώτη φορά και την Τετάρτη πέφτει στα βαθιά, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, στις Σέρρες.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η πατρινή ΠΑΕ το απόγευμα της Δευτέρας, αναφέρει: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την πρόσληψη του Άγγελου Διγκόζη στην θέση του προπονητή. Ο Άγγελος Διγκόζης επέλεξε ως βοηθό προπονητή, γυμναστή και συνεργάτη του, τον Θανάση Κουτσαυτίκη. Διατηρείται στο προπονητικό τιμ ο Βαγγέλης Καράτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου