Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Χαιρετισμός Μοσχολιού στο Μεσολόγγι (φωτο)

 
Στην μεγάλη κινητοποίηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μεσολόγγι, κατά του Σχεδίου "Αθηνά" και για την συμπαράσταση στους απεργούς πείνας, μίλησε πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός
Στο πλαίσιο των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας ενάντια στο Σχέδιο "Αθηνά" η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, οργάνωσε στην πλατεία Μπότσαρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ προγραμματισμένη είναι για το απόγευμα λαϊκή συνέλευση, ώστε να αποφασιστούν και άλλες μορφές δράσεων για τη συνέχεια.

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μίλησαν και οι δήμαρχοι Ναυπακτίας και Αγρινίου. Ειδικότερα ο χαιρετισμός του δημάρχου Αγρινίου, θα πρέπει να χαρακτηριστεί "ιστορικός" αφού το Σχέδιο "Αθηνά" και οι επιπτώσεις του έχουν φέρει πλέον πολύ κοντά τις δυο πόλεις, παραμερίζοντας τις όποιες "αντιπαλότητες" υπήρχαν κατά το παρελθόν.

Στην σημασία αυτής της ενότητας στάθηκε ιδιαίτερα ο δήμαρχος Αγρινίου, που καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους. Τόνισε πως ο νομός δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση και συμπλήρωσε πως οι τοπικοί φορείς είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη ενάντια στο Σχέδιο "Αθηνά" μόλις κατατεθούν τα σχετικά Προεδρικά Διατάγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου