Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Παραιτήθηκε ο Αρ. Καβάγιας

po-kabagias

 


Ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Μεσολογγίου, ήταν τελικά η «απώλεια» της παρουσίασης του ορατόριου Κωστής Παλαμάς του μουσικοσυνθέτη Αλέξανδρου Χάχαλη, το βράδυ της Παρασκευής στον Κήπο των Ηρώων
Η παρουσίαση των αποσπασμάτων του ορατόριου προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι τόνισαν πως αυτού του είδους η καλλιτεχνική παρουσίαση δεν άρμοζε στον τόπο και τη μέρα. Μάλιστα, εμφανής ήταν η δυσφορία, τόσο του δημάρχου Μεσολογγίου, όσο και του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Την ίδια μέρα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επικείμενες παραιτήσεις και τελικά, ήρθε η επιβεβαίωση με την επιστολή παραίτησης του Προέδρου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που υποβλήθηκε σήμερα.
Συγκεκριμένα, επιστολή παραίτησης παρέδωσε σήμερα, 29/4/2013, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Αριστείδης Καβαγιας στο Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, ο οποίος και την έκανε αποδεκτή.
Στην επιστολή του ο κ. Καβαγιας αναφέρει:
«Αγαπητέ μου Δήμαρχε,
Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 187η επέτειο της Εξόδου τελείωσαν και φέτος και άφησαν σε γενικές γραμμές πολύ καλές εντυπώσεις. Κάποιοι θέλησαν για λογούς καθαρά δικούς τους να επισημάνουν λάθη, που έγιναν κατά τη διάρκεια των δεκαπενθημέρων πολιτιστικών εκδηλώσεων και του τελευταίου διήμερου, που ήταν καθαρά τελετουργικό.
Συγκεκριμένα όμως για την εκδήλωση της Παρασκευής 26 Απριλίου 2013 στον Κήπο των Ηρώων αναλαμβάνω την ευθύνη, ζητώ συγγνώμη και θέτω την παραίτηση μου στη διάθεση σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου