Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Το Αγρινιώτικο Καναρίνι & το αρνί του Πάσχα!




ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΣΟΥΒΛΙΖΕΙ ΑΡΝΑΚΙ

Πριν απο ολα, θελω μεσα απο την μικρη καρδουλα ενος καναρινιου, να δωσω μια μεγαλη ευχη σε ολο τον κοσμο και τη mikriliga.com, για καλες γιορτες, καλη Ανασταση και να βοηθησει ο καλος Θεουλης να σταθουμε στα ποδια μας.

ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Οτι και να γινει σημερα στο μπαραζ Νεων στη Ριζουπολη, τα παιδια του Νταλακουρα στα ματια των φιλαθλων ειναι πρωταθλητες.

ΤΟ ΚΑΡΜΠΟΝ

Πριν καμποσο καιρο, ειχαμε ακουσει απο το στομα του τεχνικου την ατακα "Δεν εχουμε και συμβολαιο με της νικες". Προχθες ακουσαμε παλι απο τον Χαβο οτι "Δεν εχουμε ραντεβου με τις νικες". Στο αφεντικο αυτο το ειπες Μακη μου και προσεξε μην σε στησει στο ραντεβου η νικη, γιατι ειναι γενους θηλυκου και το στησιμο το εχει στο τσεπακι της!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΘΟΜΑΣΤΕ!

Απο τη μια το ρεπο, απο την αλλη το Πασχα, θα ξεπερασουμε το πολυκλαδικο στο αραγμα. Αρκει Φουληδες στις 8 Μαϊου που θα ξαναβρεθουμε στο γρασιδι με τους συντεκνους, να μην πουμε οτι μας αποσυντονισε η μεγαλη διακοπη ή οτι μας πειραξε το ουρικο οξυ απο τον οβελια!

ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΤΑΡΑ!


Ρε τη ρουφιανα την τετραδα, δεν καθεται με τιποτα στους ποδοσφαιριστες. Την πρωτη τους την χαλασε ο Γαζωρος, τωρα την δευτερη η Νικη... Λες και το κανει επιτηδες να μην βγαλουν τα Τιτορμακια κανενα εξτρα πουρμπουαρ για τα καλοκαιρινα μπανακια...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;


Οχι οταν κανουμε μια γκελα Χαβο μου να ριχνουμε το φταιξιμο σε αλλους και να διωχνουμε απο πανω μας την ευθυνη. Οπως μοιραζομαστε την χαρα και ικανοποιηση στην επιτυχια, ετσι να μοιραζομαστε και την ευθυνη που μας αναλογη στην αποτυχια. Το επιασες το υπονοουμενο Μακη μου;

ΧΑΛΑΡΑ, ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΕΡΑ!


Σε ενα αγωνα τα πηγε καλα ο Mπακακης με τον Θρασυβουλο και βγηκαν οι προπονηταραδες να αναρωτιουνται γιατι τοσο καιρο δεν επαιζε. Να ρωτησετε τον Καραγεωργιου ρε φουληδες, γιατι η διοικηση εκανε το καθηκον της και τον εφερε στο Αγρινιο παλι, αλλα μεχρι εκει ομως, γιατι το καλαμι καβαλικευεται πιο ευκολα ακόμα κι απο το ποδηλατο!

ΦΟΥΝΤΩΝΩ, ΦΟΥΝΤΩΝΩ, ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πειραχτηκαμε τοσο πολυ απο τον πανηγυρισμο του Χαραλαμπιδη. Τον δικο μας πανηγυρισμο στην Φυλη στο δευτερο γκολ τον ξεχασατε; Θα μου πειτε, αλλο εμεις αλλο αυτοι, γιατι εμεις το ειχαμε στο σχοινι δεμενο για την σιγουρη νικη και μας κακοπεσε το αποτελεσμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου