Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Δράμα: απίστευτο έχτισε το νεκρό πατέρα του για να παίρνει τη σύνταξη του

20130426-223936.jpgΜια ακόμη άρρωστη οικογενειακή ιστορία αποκαλύφθηκε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης όπου ένας 44χρονος είχε αποκρύψει με τρόπο φρικιαστικό το θάνατο του πατέρα του εδώ και δύο χρόνια για να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξή του.
Η σορός του 83χρονου ανακαλύφθηκε από αστυνομικούς σε ένα σπίτι στο Σουμπιάκο, ένα μικρό χωριό σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από τη Ρώμη, ενώ ο γιος του, του οποίου το όνομα δεν αποκαλύφθηκε, είχε χτίσει τον νεκρό με τούβλα και τσιμέντο σε μια γωνιά, μέσα στο δωμάτιο του.
Επιπλέον είχε κλειδώσει την πόρτα και την είχε σφραγίσει με σιλικόνη.
Ο άνδρας αυτός, που φέρεται να είναι άνεργος τοξικομανής που στο παρελθόν είχε προβλήματα με τη δικαιοσύνη, εισέπραττε κάθε μήνα τη σύνταξη του πατέρα του, που ανερχόταν στα 1.400 ευρώ. Ο πατέρας ήταν πρώην τυπογράφος στο Βατικανό και φέρεται να πέθανε τον Αύγουστο του 2011.
Εν αναμονή των ιατροδικαστικών αναλύσεων, η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα ο γιος όχι μόνο να έκρυψε αλλά να ευθύνεται και για τον θάνατο του πατέρα. Ο 44χρονος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της απόκρυψης πτώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου