Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Δεν τα κατάφεραν οι νέοι στον τελικό




Την ήττα με 1-0 γνώρισαν οι νέοι του Παναιτωλικού στον μεγάλο τελικό για το πρωτάθλημα της Football league.Ο Πανσερραικός με γκολ του Μπονέρη στο 46 πήρε την μεγάλη νίκη και χάρισε ακόμη ένα πρωτάθλημα στην ομάδα του. Οι παίκτες του Γ. Νταλακούρα έκαναν ότι μπορούσαν για να ισοφαρίσουν αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν έγιναν γκολ με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.
Έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρη περίπτωση πέναλτι στο 88 λεπτό ο ρέφερι της αναμέτρησης και δεν έδωσε το δικαίωμα στους κυανοκίτρινους να ισοφαρίσουν.
Αρκετοί φίλοι του Παναιτωλικού και ο σύνδεσμος των Guerreros βρέθηκαν στην Ριζούπολη για να ενισχύσουν τα καναρίνια.

Το παιχνίδι.

Στο α΄μερος του τελικού της football league νέων μοιρασμένο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε και με τις δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες όπως και η κατοχή της μπάλας. Η καλύτερη φάση του α΄μέρους ανήκει στον Πανσερραϊκό.Στα 45΄λεπτά όμως λίγες ήταν οι καλές ευκαιρίες που σημειώθηκαν.
Στο δεύτερο ημίχρονο σε κόντρα επίθεση ο Πανσερραικός αιφνιδίασε τον Παναιτωλικό και με γκολ στο 46’ λεπτό πήρε το προβάδισμα στο παιχνίδι με γκολ του Μπονέρη. Τα καναρίνια προσπάθησαν να βγουν μπροστά για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Πανσερραικός είχε κλειστεί καλά πίσω και δεν εδινε το δικαιωμα στους κυανοκίτρινους να φτιάξουν ευκαιρίες για γκολ. Προς το τελος του παιχνιδιου ο Σιωρος και ο Μεταξουλης έχασαν τεράστιες ευκαιρίες για γκολ αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Στο 88’ ο διαιτητής της αναμέτρησης έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι του αμυντικού του Πανσερραικού και δεν έδωσε το δικαίωμα στα καναρίνια να ισοφαρίσουν.

Πως έπαιξε:

Κάτω από τα δοκάρια ο Τηλεμάχου. Η τετράδα της άμυνας απαρτίζεται απο τους, Μπινιχάκη στα δεξιά, Καραλή στα αριστερά και Τζιτζή,Παπουτσογιανόπουλο στο κέντρο της άμυνας.Μύγας και Χαντάκιας αμυντικά χαφ και Ανδριτσόπουλος δεξί χαφ και Μήλιος αριστερό.Στην κορυφή βρίσκεται ο Μεταξούλης και ο αρχηγός της ομάδας Ζαρκάδας.

Ενδεκάδες:

Παναιτωλικός:Τηλεμάχου,Μπινιχάκης,Καραλής,Τζιτζής,παπουτσογιανόπουλος,Χαντάκιας,Μύγας,Ανδριτσόπουλος,Μήλιος,Ζαρκάδας(C),Μεταξούλης.

Στον πάγκο:Κολοκοτρώνης,Σιώρος,Βασιλάρης,Αργύρης,Ερινάλντο,Δημουλάς,Γεωργιάδης.

Πανσερραϊκός:Μπίμπς,Τσιντσάρης,Καψάλης,Αμπαδίνης,Κασμερίδης,Δαγκούλης,
Μπονέρης,Αγγελίδης,Ζιγκερίδης,Κούτλας,Τσιμίκας.
πηγη panaitolikos1926.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου