Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Οι "Παπανδρεϊκοί" περνούν στην αντεπίθεση

Οι Παπανδρεϊκοί περνούν στην αντεπίθεση
Σάλος έχει προκληθεί στο ΠΑΣΟΚ με την «μαύρη» τρύπα στα οικονομικά του κόμματος κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και για το ταξίδι του στην Κόστα Ρίκα. Συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ταξίδι κόστισε 20.000 ευρώ και όχι 200.000 ευρώ, ενώ κάνουν λόγο για "σκοπιμότητα" που "δεν έχει όρια".
«Αφήνουμε στην άκρη για την ώρα τη σημασία που έχει για την Ελλάδα η παρουσία Έλληνα πολιτικού στην ηγεσία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Για να πούμε τα εξής: Πόσα λένε ότι κόστισε το ταξίδι Παπανδρέου και συνεργατών του τον Ιανουάριο του 2012 στο μεγάλο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη Κόστα Ρίκα; 200.000 ευρώ είπαν; Ζήτημα να ήταν 20.000. Ναι. Όχι 200.000, αλλά 20.000. Και όχι μόνο για τον Παπανδρέου, αλλά για όλη την αποστολή», τονίζουν στενοί συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού και συμπληρώνουν:
«Και πόσο λένε ότι κόστισε η μετάβαση Παπανδρέου και συνεργατών του στο Γιοχάνεσμπουργκ στα τέλη Αυγούστου 2012, όπου επανεκλέχτηκε πανηγυρικά Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς; Άλλα 200.000 ευρώ δεν είπαν; Εδώ κι αν η αλήθεια σπάει κόκαλα: ο Παπανδρέου δεν ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ να καλύψει τα έξοδα ούτε του ίδιου, ούτε κανενός συνεργάτη του. Τα μόνα έξοδα του ΠΑΣΟΚ ήταν για την τριμελή αντιπροσωπεία που έστειλε το ίδιο το Κίνημα».
«Αυτά τα ολίγα για την ώρα. Γιατί η σκοπιμότητα ορισμένων δεν έχει όρια. Ιστορικά πάντως, οι παραγωγοί λάσπης πνίγηκαν στα ίδια τους τα εργοστάσια», καταλήγουν.Πηγή: smartpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου