Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τελείωσε ο Παντελίδης από τον Ολυμπιακό Β.!

 

Τα δυο κολλητά ανεπιτυχή αποτελέσματα του Ολυμπιακού, με Νίκη Βόλου και Εργοτέλη, που τον έριξαν κάτω από την προνομιούχο πρώτη τριάδα του πίνακα, απομάκρυναν τον Σάββα Παντελίδη από τον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου (goalpost), η διοίκηση πήρε την απόφαση να αποδεσμεύσει τον έμπειρο τεχνικό, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης, με την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Σάββα Παντελίδη και τον γυμναστή κ. Σέγκο Βασίλη και τους εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια".

Όσο για την απογευματινή προπόνηση, αυτή θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Αντώνη Μάνδαλου. Όσο για τον διάδοχο, σενάρια που έχουν αναπτυχθεί από το βράδυ της Δευτέρας, φέρνουν τον Γιώργο Βαζάκα προ των πυλών των Ερυθρόλευκων, για τρίτη φορά.

*** Τους πρώην, πλέον, παίκτες του αποχαιρέτησε πριν την έναρξη της προπόνησης του Ολυμπιακού Βόλου ο Σάββας Παντελίδης μαζί με τον συνεργάτη του, γυμναστή Βασίλη Σέγκο.


Πρόστιμο 5.000 ευρώ από τη διοίκηση

Με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμώρησε η διοίκηση και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης τους παίκτες της ομάδας, για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο Καραγιάννης είναι ενοχλημένος, όχι τόσο για την ήττα, αλλά για την έλλειψη πάθους και αγωνιστικότητας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι δεν προέβαλλαν καμία αντίσταση σε μία ομάδα που αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα σε σχέση με αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου