Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό !

        
spo-proponitis-ergoteli
Για την εντός έδρας νίκη του Εργοτέλη επί του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε ο ένας εκ των δύο προπονητών του Εργοτέλη Βασίλης Πλεσίτης σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου εκφράζοτας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι θα συνεχίσει στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» για όσο καιρό του ζητηθεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Athletic Radio»:Για την νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου…
«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Αυτή η νίκη ήρθε μέσα από πολύ καλή εμφάνιση. Είμαστε αισιόδοξοι και για την συνέχεια. Η πίεση μεγαλώνει και τα στραβοπατήματα απαγορεύoνται. Είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε για την άνοδο».
Για το που κρίθηκε το ματς…
«Υπήρχε θέληση και διάθεση από τους παίκτες που αδημονούσαν για το συγκεκριμένο ματς. Η νίκη ήταν μονόδρομος για μας. Είχαμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Κάναμε ένα ώριμο ματς και θα μπορούσαμε να πάρουμε και το σκορ που θα μας βοηθούσε στην ισοβαθμία. Έχουμε ακόμα πέντε ματς και θα εστιάσουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Παναιτωλικό. Αφήνουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου πίσω και κοιτάζουμε μπροστά».
Για το ρόστερ της ομάδας…
«Έχουμε νέους και φιλόδοξους παίκτες αλλά και έμπειρους. Είμαι αισιόδοξος και μπορούμε να λειτουργήσουμε σωστά σε συνθήκες πίεσης. Οι νέοι παίκτες έχουν την ικανότητα να πρωταγωνιστήσουν σε υψηλό επίπεδο. Γίνεται καλή δουλειά και φαίνεται. Είναι θεμιτό ότι κάποιοι εξ αυτών θα ανέβουν επίπεδο και θα φέρουν οικονομικά οφέλη στην ομάδα».
Για τον Μάρις Βερπακόφσκις…
«Είναι ένα καταπληκτικό παιδί και επαγγελματίας. Στα προηγούμενα ματς του έλειπε το γκολ και ακόμα και σε αυτόν τον έμπειρο παίκτη του έλειπε η καλή ψυχολογία. Από τώρα και πέρα θα δούμε τον πραγματικό Βερπακόφσκις. Είναι σημείο αναφοράς για μας και περιμένουμε να συνεχίσει να σκοράρει και να μας δίνει νίκες».
Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από κοινού με τον Σταύρο Λαμπράκη…
«Δεν φοβηθήκαμε να αναλάβουμε την ομάδα. Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου και όλοι θα παλέψουμε γι΄αυτόν τον στόχο. Δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνος προσαρμογής. Μας ήταν οικείο το περιβάλλον. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια».
Για το αν θα παραμείνουν στην ομάδα ως πρώτοι προπονητές…
«Κληθήκαμε να βοηθήσουμε σε μία δύσκολη στιγμή και είχαμε υποχρέωση να βοηθήσουμε. Μακάρι να πετύχουμε τον στόχο μας και ας μείνουμε όσο καιρό μας ζητηθεί».
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος…
«Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας χωρίς σημαντικές αλλαγές. Τα ματς είναι πολύ κοντά και η προετοιμασία μας για κάθε ματς είναι ελλιπής λόγω έλλειψης χρόνου».
Για το ματς με τον Παναιτωλικό…
«Δεν βλέπω την βαθμολογία και δεν ασχολούμαι με το πρόγραμμα .Το πιο σημαντικό ματς για μας είναι το επόμενο. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να πάμε καλά και σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Παναιτωλικός έχει καλό και έμπειρο ρόστερ. Είμαστε ικανοί και μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Για τον κόσμο του Εργοτέλη…
«Ο κόσμος στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν πολύς και είμαστε χαρούμενοι που έφυγαν από το Στάδιο ικανοποιημένοι. Μακάρι να μας στηρίξουν και στην συνέχεια. Θέλουμε να μας στηρίζει και να είναι δίπλα μας».
gazzetta_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου