Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Το τηλεφώνημα του Παπανδρέου στον Μεϊμαράκη που άναψε "φωτιές"

Το τηλεφώνημα του Παπανδρέου στον Μεϊμαράκη που άναψε φωτιές
"Φωτιές" άναψε στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια η είδηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Ωστόσο ο συναγερμός έληξε όταν έγινε γνωστό το περιοχόμενο της συνομιλίας τους. Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής και του πρότεινε να γίνει μια αναφορά από την ελληνική Βουλή στην τραγωδία στο Πακιστάν. Πράγματι, ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στο θέμα λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε σχετικά με την επίθεση σε σχολείο του Πακιστάν από τους Ταλιμπάν: «Καταδικάζω απερίφραστα την αποτρόπαια δολοφονία 141 αθώων ανθρώπων, κυρίως παιδιών, σε σχολείο στην πόλη Πεσαβάρ του Πακιστάν. Τα θύματα αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας ήταν δάσκαλοι και μαθητές. Είναι μια επίθεση εναντίον του δικαιώματος για εκπαίδευση. Είναι μια επίθεση εναντίον του πιο ευάλωτου τμήματος της κοινωνίας μας. Είναι μια βάρβαρη πράξη με στόχο να εκφοβίσει ελπιδοφόρους πολίτες του μέλλοντος. Σε αυτές τις στιγμές της θλίψης, οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου