Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Oι Αιτωλ/νάνες που εξελέγησαν στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ ΛΥΤΡΑΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ διατηρεί όπως φαίνεται ακόμη αίγλη μια θέση στην  Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος και για το λόγο αυτό μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον τους στο συνέδριο που έληξε χθες. Στη σύνθεση του οργάνου που αντικαθιστά το εθνικό συμβούλιο  συμμετέχουν και κάποιοι Αιτωλοακαρνάνες.
Εξ΄ αυτών  ψηλότερα  στη σταυροδοσία κατετάγη ο Γιάννης Λύτρας με 542 ψήφους. Στο όργανο  εξελέγησαν και οιΒακαλοπουλου κωνσταντινα(510) Κατσικαρέλης Ελευθέριος (476),  Βερελής Χρίστος (331) ,Κωνσταντόπουλος Δημήτρης (327), Δημαδάμα Ζέφη (331)και Μακρυπίδης Ανδρέας (304). Από την Αιτωλοακαρνανία έλκουν την καταγωγή τους και οι   Κελεπούρης Ανδρέας και Βασιλόπουλος Γιώργος. Εκτός οργάνου έμειναν οι Δημητρακοπούλου Σιούνα-Μαρία (189) και Κυριακόπουλος Δημήτριος (47).
Στην  Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ εκτός από τους 130 εκλεγμένους στο συνέδριο , θα μετέχουν  οι βουλευτές του κόμματος που εξελέγησαν τον περασμένο Ιούνιο αλλά και όσοι είχαν εκλεγεί τον Μάιο του 2012, οι διατελέσαντες πρόεδροι και οι επικεφαλής τριτοβάθμιων σωματείων.πηγη.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου