Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η πρόεδρος Τάνια, ο Βρούτσης και η τρικομματική



Οι παλιοί έλεγαν ότι η δημοσιογραφία οδηγεί παντού... ακόμη και στην προεδρία φορέα υπό την εποπτεία του υπουργείου Εργασίας.


 

 


Με απόφαση του Γιάννη Βρούτση, η δημοσιογράφος-πολιτισμιολόγος (sic) και ατυχήσασα υποψήφια βουλευτής με το ΛΑΟΣ και τη ΝΔ, Τάνια Ιακωβίδου, ορίστηκε πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η Τάνια Ιακωβίδου, που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική θητεία της στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Extra3 Channel, είχε τοποθετηθεί προηγουμένως στο υπουργείο Δικαιοσύνης ως ειδική σε θέματα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ διετέλεσε και αναπληρώτρια γραμματέας Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης της ΝΔ.

Πέρυσι απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, όπως είχε αποτύχει και το 2007 ως υποψήφια του ΛΑΟΣ. Η εμπειρία μας έχει όμως διδάξει ότι στην Ελλάδα κανείς δεν χάνεται… ιδιαιτέρως αν έχει δει το όνομά το σε ψηφοδέλτιο.

Εξάλλου, στο δελτίο τύπου γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι η νέα πρόεδρος του ΕΚΚΑ τοποθετείται «με τη σύμφωνη γνώμη της τριμερούς συγκυβέρνησης».πηγη.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου