Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Με εντολή Χάβου εκτέλεσε ο Καμαρά το πέναλτι

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των φιλάθλων του Παναιτωλικού σχετικά με τις απείθαρχες πρωτοβουλίες των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού (Καμαρά,Μπόγιοβιτς,Σίσιτς).

Το Panaitolikos1926.GR πραγματοποίησε ρεπορτάζ πάνω σε αυτό το φλέγον ζήτημα και σας μεταφέρει τα γεγονότα όπως έχουν συμβεί .

Συμβάν νούμερο1:

Ο Σλοβένος μέσο επιθετικός αποχώρησε για τα αποδυτήρια χωρίς να ζητήσει την άδεια του προπονητή του.

Ο ίδιος, αφού ζήτησε συγγνώμη για την ενέργεια αυτή, δικαιόλογησε τον εαυτό του λέγοντας πως δεν ήξερες πως απαιτείται άδεια για να οδηγηθεί στα αποδυτήρια.

Βέβαια, παραδέχτηκε πως απογοητεύτηκε με την απόφαση του Μάκη Χάβου να τον αντικαταστήσει.

Συμβάν νούμερο2:

Ο Παναιτωλικός διαθέτει τρείς εκτελεστές πέναλτι τους οποίους έχει ορίσει ο Μάκης Χάβος και είναι οι:Μπόγιοβιτς,Καμαρά,Σίσιτς.

Στην χθεσινή αναμέτρηση, την στγμή που έγινε το πέναλτι, ο Καμαρά πήρε την μπάλα για να το εκτελέσει. Ο τεχνικός της ομάδας, βλέποντας τον Καμαρά να παίρνει την μπάλα αποφάσισε να είναι αυτός ο εκτελεστής.

Ο Μπόγιοβιτς, πάνω στην ένταση του αγώνα , είναι πολύ πιθανόν να θεώρησε πως αυτός έχει χρηστεί ο εκτελεστής του πέναλτι αλλά με την παρέμβαση του Σφακιανάκη που του εξήγησε την απόφαση του προπονητή του αποχώρησε νευριασμένος.

Μετά το τέλος του αγώνα , ο ίδιος κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τον Καμαρά.
Η διοίκηση έχει πάρει τις αποφάσεις της για τα συγκεκριμένα περιστατικά επιβάλλοντας και τις απαραίτητες κυρώσεις στους πρωταγωνιστές.

Πλέον όλοι στην ομάδα έχουν στρέψει την προσοχή τους στο προσεχές δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα.πηγη.panaitolikos1926.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου