«Όταν η Ελλάδα είχε πρόβλημα αντίδρασατε κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, μικροψυχα και όχι ομόψυχα», έγραψε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, κάνοντας λόγο για διπροσωπία.
«Η κατ´εσάς εννοούμενη,αντίδραση ομοψυχίας έχει να κάνει με το ποιος σας κάνει επικύψεις και ποιος αντιστέκεται στις κατά καιρούς επιδιώξεις σας», τόνισε.
«Εσείς δεν είστε, αν δεν κάνω λάθος ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ,με τα μέσα σας ,που ενίσχυατε τον Σαμαρά στον λαϊκισμό του, όταν στην ομοψυχία που του ζητήθηκε ,αντιδρούσε μόνο και μόνο για να γίνει πρωθυπουργός γυρνώντας ΧΡΟΝΙΑ πίσω την χώρα και τους ανθρώπους», διερωτήθηκε και θυμήθηκε την εποχή του δημοψηφίσματος, που είχε προτείνει ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Λυσάξατε», έγραψε. «Εξεφτελίζατε ,τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση όχι ομόψυχα, αλλά μικρόψυχα και δηλητηριάζατε τις ψυχές των ανθρώπων».
«Δεν ήταν ντροπιαστικές οι στιγμές για την Ευρώπη ,τότε ,όταν ο ανεκδιήγητος Σαρκοζί και η ψευδόμενη Μέρκελ απαξίωναν ,ένα εκλεγμένο πρωθυπουργό, και εσείς ταυτιζόσαστε απόλυτα τότε με τις ντροπιαστικές αυτές στιγμές που σήμερα κατακεραυνώνετε;» ρώτησε τις τηλεπερσόνες και πρόσθεσε πως με τον ίδιο τρόπο «λύσαξαν» για να μην κλείσει τετραετία η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
«Τώρα υπερασπίζεστε τα χειρότερα της κυβέρνησης Σαμαρά, που ο ίδιος οδήγησε με την συμπεριφορά του και και την ψεύτικη ελπίδα των ανεκδιήγητων Ζαππείων και των κάλπικων ισοδύναμων», σημείωσε και κατέληξε στην παρέμβασή του: «Ευτυχώς όμως σιγά σιγά όσο δύσκολα και αν περνά ο κόσμος σας παίρνει χαμπάρι και εσάς και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σας».πηγη.matrix24.gr