Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Γρηγορίου: "Μας δίνουν άλλοθι για διαμαρτυρία..." - Οι δηλώσεις

 

Στην διαιτησία στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Γρηγορίου τονίζοντας πως η ομάδα δεν άξιζε τη νίκη, ωστόσο το πέναλτι που δεν δόθηκε δίνει άλλοθι για διαμαρτυρίες, ενώ σημείωσε πως δεν θέλει να σχολιάσει την ανακοίνωση και τόνισε πως δεν θα διαλυθεί σε 20 ημέρες η ομάδα. Αναλυτικά:


«Έγινε ένα κακό ματς, κλασικό θα έλεγα Β’ Εθνικής χωρίς ευκαιρίες. Δυστυχώς έτσι όπως εξελίχθηκε για άλλη μια αγωνιστική μας δίνουν άλλοθι στο να μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε. Δεν αξίζαμε τη νίκη αλλά ούτε και ο Παναιτωλικός. Πιστεύω πως η κόκκινη κάρτα στον Κουτσοσπύρο έπρεπε να είχε έρθει νωρίτερα. Το παιχνίδι θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Δυστυχώς και σήμερα είχαμε μία επαναλαμβανόμενη σύμπτωση όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Εμείς κάνουμε έναν έντιμο αγώνα παρ’ όλο που έχουμε προβλήματα από την αρχή του χρόνου και δεν θέλουμε να μας προστεθούν κι άλλα. Να σεβαστούν κάποιοι έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δώσει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για άλλη μια φορά όμως μας κάνουν να ασχοληθούμε με την διαιτησία. Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους όσους κάνουν αυτήν την προσπάθεια η οποία θα είναι μέχρι τις 22 Μαΐου την τελευταία αγωνιστική. Έχουμε πίστη μέσα και θέλουμε να μην μας επηρεάζουν το αποτέλεσμά μας.


Όσον αφορά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ώρα πιστεύω να πούμε κάτι γι’ αυτήν. Απλά θα πω πως η ανακοίνωση δεν απειλούσε κάποιον και ούτε σημαίνει πως σε 20 μέρες θα διαλυθεί η ομάδα. Τα αποθέματα όμως που υπάρχουν, τελειώνουν και μιλάω ως άνθρωποι και όχι ως ποδοσφαιριστές. Γίνονται οι προσπάθειες απ’ όλους όπως μας αρμόζει».


Από την άλλη ο Γιώργος Γκουγκουλιάς ανέφερε στις δικές του δηλώσεις: «Το παιχνίδι ευτυχώς ήταν σήμερα τηλεοπτικό και όλη η Ελλάδα είδε ένα καθαρό πέναλτι να μην δίνεται. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όσο για την ανακοίνωση που βγάλαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, θέλουμε να τονίσουμε κάτι που δεν το αναφέραμε, ότι ο κ. Φιλίππου κάνει μεγάλη προσπάθεια, είναι κοντά μας και θέλουμε να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».



Χάβος: "Εμείς είχαμε κλασσική ευκαιρία να κερδίσουμε"

Από την άλλη ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού και προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος είπε: «Κατ’ αρχήν θέλω να πω περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον κ. Θεοδωρίδη. Όσο για το παιχνίδι, κάναμε ένα καλό ξεκίνημα και ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι έχοντας την κατοχή. Μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι μέχρι την διακοπή η οποία πιστεύω ότι αποσυντόνισε και τις δύο ομάδες. Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε ισορροπημένο με τον Πανσερραϊκό μετά την αποβολή του παίκτη μας, να μας πιέζει. Την κλασική ευκαιρία όμως την είχαμε εμείς».

Ο Γιώργος Μύγας, ο παίκτης του Παναιτωλικού σημείωσε: «Ήρθαμε στις Σέρρες για τη νίκη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αδικηθήκαμε όσον αφορά την αποβολή του Κουτσοσπύρου, επηρεαστήκαμε αλλά εμείς είχαμε την κατοχή και την κλασική ευκαιρία».      serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου