Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Αποτελέσματα και βαθμολογία 25ης αγωνιστικής

 
Η 25η αγωνιστική ξεκίνησε με τον Ηρακλή Ψαχνών να «τσιμπάει» βαθμό στη Δράμα και να μένει στη δεύτερη θέση, την ώρα που η Καβάλα συνέχισε την ανοδική της πορεία μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής
Την ευκαιρία να μπουν σε θέσεις ανόδου έχουν Ολυμπιακός Βόλου και Λάρισα που κοντράρονται στις 18:30
Σταθερά σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Καβάλα που πλησίασε περισσότερο στις πρώτες θέσεις μετά το 2-1 επί της Παναχαϊκής. Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής και η Νίκη Βόλου έμειναν στο 0-0, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών απέσπασε ισοπαλία (1-1) στη Δράμα από τη Δόξα και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Εντυπωσιακή νίκη κατάφερε να πάρει η Καλλονή αφού επικράτησε 3-0 του Θρασύβουλου, ενώ έστω και με… περιπετειώδη τρόπο στο φινάλε, ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τον Φωκικό στο Αγρίνιο. Την ευκαιρία να πλησιάσει στις θέσεις της ανόδου έχασε, όμως, ο Πανσερραϊκός που έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση στην Επανομή, ενώ χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε κι η αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με την Καλλιθέα στην Πέλλα.
Το… μπαμ της ημέρας έγινε στις Σέρρες, αφού ο Βύζας Μεγάρων νίκησε 1-0 στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου κι έκανε σημαντικό βήμα για να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία.
Πλέον, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι του Πανθεσσαλικού σταδίου, όπου στις 18:30 ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τη Λάρισα με τις δυο ομάδες να θέλουν νίκη για να ανέβουν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.
Τη Δευτέρα (04/03) το πρόγραμμα θα κλείσει με το επίσης μεγάλο ντέρμπι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Εργοτέλη στη Ριζούπολη.




onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου