Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αναθέρμανση για Χοσέμι – πλησιάζει ο Ράφαελ

        
pan-xosemi
Παράλληλα με την υπόθεση του τερματοφύλακα που έχει «κολλήσει» εδω και μέρες, ο Παναιτωλικός εξετάζει και την περίπτωση της απόκτησης ενός ακόμη στόπερ .
Εδώ και αρκετό καιρό έχει προταθεί στην ομάδα ο Ισπανός Χοσέμι Γκονζάλες που πέρυσι αγωνίζονταν στον Λεβαδειακό και έχει μείνει ελεύθερος. Το θέμα του προσωρινά είχε παγώσει αφού οι προτεραιότητες της ομάδας τότε ήταν διαφορετικές. Φαίνεται όμως τώρα ότι  το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες η υπόθεση να κλείσει θετικά.
Όσον αφορά το θέμα του τερματοφύλακα η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον Βραζιλιάνο πορτιέρο Ράφαελ και την ομάδα του Πόρτο , είναι η βασική αιτία που ακόμη δεν έχει έρθει στον Παναιτωλικό. Οι δυο πλευρές (Πορτο – ποδοσφαιριστής) προσπαθούν να επωφεληθούν ότι μπορούν στην μεταξύ τους οικονομική διαφορά και το θέμα παραμένει στάσιμο. Στον Παναιτωλικό ευελπιστούν πάντως ότι το θέμα θα τελειώσει τις επόμενες δυο με τρεις ημέρες και θα έρθει στο Αγρίνιο για να συνεχίσει την καριέρα του.
Εκτός απροόπτου με την απόκτηση των Χοσεμι και Ράφαελ, ο Παναιτωλικός ολοκληρώνει τις μεταγραφές και το ρόστερ του για τη νέα σεζόν.
Γ.Μ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου