Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Φιλική νίκη 2-1 τον Αιγινιακό (φωτο)

        
panai-aidiniakos1Νίκη επί του Αιγινιακού με 2-1 πέτυχε ο Παναιτωλικός στο πρώτο φιλικό του παιχνίδι που τέλειωσε πριν από λίγο στα Τρία – Πέντε Πηγάδια.
Ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε όλους του παίχτες που έχει στην διάθεση του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα . Σκόρερ και των δυο τερμάτων του Παναιτωλικού ήταν ο Χρήστος Κουτσοσπύρος στο 75΄με προβολή μετά από σέντρα του Γκόλια και στο 83΄με κεφαλιά μετά από σέντρα και πάλι του Βασίλη Γκόλια. Η ομάδα της Πιερίας μείωσε το σκορ στο 90΄με πέναλτι .
panai-aidiniakos3
φωτο Δερβίσης
Ο Μάκης Χάβος στο πρώτο ημίχρονο παρέταξε για τον Παναιτωλικό τους Τακίδη, Γκάλο, Κούσα, Καλί, Μελισσά, Γοδόι, Καλογέρη, Μπελόν, Καμαρά, Πόι και Μπόγιοβιτς.
Στην επανάληψη με εξαίρεση τον Τακίδη που αντικαταστάθηκε από τον Τηλεμάχου στο 77΄οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν από το 46΄και οι Μύγας, Σμύλτος, Δάρλας, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μουμίν, Σφακιανάκης, Ιωάννου, Πασάς και Κουτσοσπύρος.
Eπόμενο  φιλικό του Παναιτωλικού είναι την ερχόμενη Τετάρτη στην Νάουσα  με τον Απόλλωνα.
*Από την ομάδα του Αγρινίου δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για την απόκτηση του Ρόι Κάρολ που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό .
pan-panai-aiginiakos4
φωτο Δερβίσης
pan-panai-aiginiakos5
φωτο Δερβίσης
pan-panai-aiginiakos6
φωτο Δερβίσης
pan-panai-aiginiakos7
φωτο Δερβίσης
panai-aidiniakos2
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου