Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Θορυβημένη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων από την επίθεση στους αστυνομικούς

        
epi-astynomikos
Ως πολιτικοί ενάγοντες πρόκειται να παραστούν και να παρέμβουν στην ποινική διαδικασία σε βάρος του 38χρονου που χθες χτύπησε και τραυμάτισε δυο αστυνομικούς στο Αγρίνιο, οι συνδικαλιστές της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Τα μέλη της Ένωσης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένα μετά τη νέα επίθεση κατά συναδέλφων τους  που μάλιστα τους προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς. Ο ένας αστυνομικός από τα χτυπήματα που δέχθηκε  υπέστη δυο ρωγμωδη κατάγματα στο πόδι και ο δεύτερος έχει χτυπήσει στο μάτι.
«Όπου υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις με επιθέσεις με πρόθεση  κατά συναδέλφων, εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους. Θα είμαστε παρόντες σε όλη την ποινική διαδικασία και θα ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία αυτών που ευθύνονται για τους τραυματισμούς των συναδέλφων μας.» τονίζουν χαρακτηριστικά συνδικαλιστές. Σε ανάλογη ενέργεια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας έχει προχωρήσει και για το άλλο σοβαρό συμβάν, που έγινε πριν μερικούς μήνες στην πλατεία Δημοκρατίας, όταν αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους.
Από την υπόθεση αυτή, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και οι φερόμενοι ως δράστες έχουν κληθεί για καταθέσεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου