Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Όλα δείχνουν συμφωνία

        
pan-rafael-brakali
Η Πόρτο πήρε τον Μπολάτ, ο Ράφαελ Μπρακάλι έμεινε εκτός της λίστας της και ίσως σήμερα «κλειδώσει» ακόμη ένα μεγάλο deal, για τον Παναιτωλικό.
Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ αποτο sportday.gr
Ο Παναιτωλικός πήρε τον Ράφαελ Μπρακάλι; Από χθες το βράδυ, αν και δεν είναι ακόμη τίποτα επίσημο, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως ναι.
Εδώ και καιρό ο Βραζιλιάνος πορτιέρο έψαχνε τρόπο να λύσει το συμβόλαιό του με τη Πόρτο και να διευθετήσει τις εκκρεμότητες που είχε με την Ολαλένσε, όπου πέρυσι έπαιζε δανεικός. Αυτά που μαθαίνουμε τις τελευταίες ώρες από τη Πορτογαλία, συνηγορούν πως ο έμπειρος «κίπερ» άμεσα θα γίνει κάτοικος Αγρινίου. Και δεν είναι ένα το «μήνυμα», αλλά πολλά.
1) Οι «δράκοι» συμφώνησαν με τον Τούρκο τερματοφύλακα Σινάν Μπολάτ που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στη Σταντάρ. Αρα εκμηδενίστηκαν και οι τελευταίες πιθανότητες να μείνει ο Μπρακάλι έστω και σαν τρίτος.
2) Ως απόρροια του προηγουμένου ο 32χρονος πορτιέρο έμεινε και εκτός της λίστας που δήλωσε η Πόρτο για τη νέα σεζόν.
3) Στην Πορτογαλία έλεγαν χθες πως η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι τυπικό θέμα.
4) Υπήρξαν ξένα δημοσιεύματα πως προτάθηκε στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά ο ίδιος έδειχνε να μην ξέρει κάτι, και μάλιστα ήταν αρνητικός στο να πάει στη Κροατία. Σαν να είχε συμφωνήσει κάπου.
http://www.sportday.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου