Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου νοσοκομείου

        
epi-neo-nosokomeio
Βάσει του σχετικού χρονοδιαγράμματος που είχε αποφασιστεί, σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου ξεκινά η λειτουργία του νέου νοσοκομείου του Αγρινίου. Σύμφωνα με την διοίκηση του νοσοκομείου, από σήμερα το νέο νοσοκομείο βρίσκεται σε -σχεδόν-  πλήρη λειτουργία, αλλά είναι φυσιολογικό πως για να έρθουν  οι κανονικοί ρυθμοί θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα, αφού η αλλαγή που έγινε είναι τεραστίου μεγέθους και η προσαρμογη θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την διοίκηση, όλες οι κλινικές και τα τμήματα λειτουργούν πλέον στο νέο κτίριο, ενώ μόνον η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού θα μεταφερθεί στο τέλος της εβδομάδας. Επίσης και η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας θα λειτουργήσει σε δέκα μέρες και μέχρι τότε αυτά τα περιστατικά μεταφέρονται σε άλλες Μονάδες νοσοκομείων.
Ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε σήμερα για αναισθησιολόγο στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, που είχε τις προηγούμενες μέρες τον φόρτο του Αγρινίου λόγω της μεταφοράς, λύθηκε σήμερα σύμφωνα με την διοίκηση, ενώ και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, από το πρωί λειτουργεί στο νέο κτίριο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου