Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Το χάσαμε το κορμί, Σίμο...





Την παραίτησή της από τη θέση της μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, στο οποίο εργαζόταν σύμφωνα με κάποια φιλικά ΜΜΕ «για 700 ευρώ», υπέβαλλε χθες η Αδαμαντία Κόλλια.



Η κ. Κόλλια δεν είναι άλλη από...
τη σύντροφο του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος πέραν των ηθικών ζητημάτων που εγείρει η επιλογή του, προφανώς επιχείρησε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Θα επρόκειτο για μία ακόμη ιστορία… έρωτος και πολιτικής, αν η δημοσιοποίηση της πρόσληψης Κόλλια από τον Σίμο Κεδίκογλου δεν προκαλούσε και πολιτικές παρενέργειες. Είναι χαρακτηριστικό ότι, χθες, υπήρξε διαρροή που ήθελε τις πληροφορίες που εκθέτουν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να προέρχονται από το εσωτερικό του Μαξίμου, στο πλαίσιο της ανοικτής κόντρας που έχει ο Κεδίκογλου με συνεργάτες του Πρωθυπουργού. Ακόμη κι έτσι, ωστόσο, να είναι, ο βουλευτής Ευβοίας όφειλε να είναι πιο προσεκτικός με τις επιλογές του. Ειδικά, όταν έχει ταυτιστεί όχι μόνον με τις απολύσεις της ΕΡΤ αλλά και με αρκετές προσλήψεις, το προηγούμενο διάστημα, στην ίδια την επιχείρηση…

matrix24.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου