Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ο Σαμαράς συνεχάρη τον διοργανωτή του συνεδρίου της ΝΔ και μετά τον διόρισε στο Δ.Σ της ΔΕΗ! ...





«Και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου μας και ειδικά τον Πρόεδρο της, τον Φίλιππο Ταυρή, για την πραγματικά σπουδαία δουλειά που έκαναν»

Με αυτή την πρόταση ξεκίνησε την...
τελευταία του ομιλία στο πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στις 30 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συγχαίροντας τον κ. Ταυρή για τη συνεισφορά του στην οργάνωση του συνεδρίου.

Λίγες μόνο μέρες μετά, ήρθε και η επιβράβευση για τον κ. Ταυρή. Στις 10 Ιουλίου, το Δ.Σ της ΔΕΗ συνεδρίασε κι αποφάσισε...



...«τον ορισμό του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Φίλιππου Ταυρή, ως Ανεξάρτητου – Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε.».

Εξάλλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Athens Voice, o κ. Ταυρής συναντά στο ΔΣ της επιχείρησης και άλλους φίλους από τα παλιά. Ήδη είναι αντιπρόεδρος ο Κώστας Δόλογλου, επίσης με μακρά και νευραλγική παρουσία στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ ενώ από τον περασμένο Μάρτιο, μέλος του ΔΣ είναι και ο Κώστας Ζωντανός, επί σειρά ετών οργανωτικός υπεύθυνος του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ.

Αντί κάποιου σχολίου, ένα ωραίο video από το παρελθόν, όχι το μακρινό:



parapolitiki.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου