Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Τραυμάτισαν ελαφρά δυο αστυνομικούς!

        
geg-syllipsi
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση για το επεισόδιο που έγινε νωρίτερα, όλα ξεκίνησαν στις 6:30 στην πλατεία Παναγοπούλου, όταν επαγγελματίας της περιοχής, έκανε παρατήρηση σε οδηγό αυτοκίνητου, που βρίσκονταν μέσα σε αυτό μαζί με την γυναίκα του και τον ανήλικο γιο του να σταματήσει για να περάσει από τον δρόμο έναν ηλικιωμένο άνδρα.
Ο οδηγός δυσανασχέτησε , κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έσπρωξε τους δυο άνδρες,  αλλά το περιστατικό έγινε αντιληπτό από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, κάτι που δεν έκανε. Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην οδό Δασκαλοπούλου, αλλά εκεί υπήρξε σοβαρότερη συνέχεια, αφού σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός μαζί με την γυναίκα του και τον γιο του, επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τραυματίζοντας ελαφρά δυο από αυτούς  στα πόδια και το πρόσωπο.
Ακολούθησε πραγματική «μάχη» ώστε ο οδηγός να ακινητοποιηθεί, ενώ διέφυγαν η σύζυγος και ο γιός του και αναζητούνται. Ο δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί και κρατείται.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου