Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Δεύτερη φιλική νίκη με ίδιο σκορ (2-1)

        
pan-filiko-kalamaria1
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στα φιλικά προετοιμάσεις πέτυχε πριν από λίγο ο Παναιτωλικός κερδίζοντας με 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Και σε αυτό το παιγνίδι ο προπονητής του Παναιτωλικού χρησιμοποίησε δυο ενδεκάδες ενώ δοκιμάστηκε για πρώτη φορά ο Αλβανός διεθνής με την Εθνική ομάδα U19 Σκρέτα. Στο δεύτερο ημίχρονο η λειτουργία του Παναιτωλικού ήταν καλύτερη, ήταν πιο επιθετικός και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες. Τα γκολ όμως ήρθαν στο πρωί ημίχρονο: Στο 13′ με τον Μπόγιοβιτς και στο 40′ με τον Πασά.
Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Απόλλωνας με γκολ του Λιόνη.
Σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος τόνισε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος για το επίπεδο της προετοιμασίας της ομάδας παρά το γεγονός ότι θα ήθελε περισσότερο χρόνο , θεωρεί ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της. «Καλό θα ήταν να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας» είπε ακόμη, συμπληρώνοντας πως έχει εμπιστοσύνη στις ενέργειες της διοίκησης για να κλείσει το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα
Οι ενδεκάδες του Παναιτωλικού :
Α” ΗΜΙΧΡΟΝΟ Τακίδης, Γκάλο, Γκόλιας, Κούσας, Καλί, Μουμιν, Καλογέρης, Μπελον, Καμαρά, Πασάς, Μπόγιοβιτς
Β” ΗΜΙΧΡΟΝΟ Τακίδης (75′ Τηλεμάχου), Μύγας, Δάρλας, Σμίλτος, Μελισσάς, Τζούνιορ, Γοδόι, Σφακιανάκης, Ιωάννου, Κουτσοσπύρος , Παπουτσογιαννόπουλος (65′ Σκρέτα)
Επόμενο φιλικό το Σάββατο και πάλι στο γήπεδο της Νάουσας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ανταπόκριση από τη Νάουσα: Γιάννης Μπακέλας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου