Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Αντιπαράθεση ιδιώτη-δήμου Μεσολογγίου για τις προηγούμενες εκθέσεις τοπικών προϊόντων

        
geg-katsoulis-ekthesi
Με ανοικτή του επιστολή ο κ. Άγγελος Καραμπίκας, υπεύθυνος της εταιρίας Alfa expo, εγκαλεί τον δήμαρχο Μεσολογγίου, για το γεγονός της μη πληρωμής του για την οργάνωση των δυο προηγούμενων εκθέσεων τοπικών προϊόντων που έλαβαν χώρα στο λιμάνι του Μεσολογγίου. Ο επαγγελματίας υποστηρίζει πως δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από τον δήμο, κάτι όμως που διαψεύδει κατηγορηματικά η δημοτική αρχή του Μεσολογγίου, που δηλώνει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη με αφορμή τις «συκοφαντικές δηλώσεις» του κ. Καραμπίκα.
Η επιστολή του κ. Καραμπίκα:
«Κύριοι,
Με δικαιολογημένη λύπη και εύλογη απογοήτευση διαπιστώνω ότι η πάγια παραπειστική «πολιτική» των δημοτικών αρχόντων – των πρώτων πολιτών της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου συνεχίζεται.
Οι εν λόγω κύριοι (;;;), θέλοντας τάχα να αναδείξουν την πόλη τους, προβαίνουν σε εμπορικές συμφωνίες και αφού λάβουν την παροχή του ανυποψίαστου και καλόπιστου συναλλασσόμενου επαγγελματία στη συνέχεια αρνούνται ετσιθελικά και έκνομα να καταβάλλουν το αντίτιμο για τις παρασχεθείσες υπηρεσίες, έχοντας βέβαια ειλημμένη εξαρχής την εν λόγω απόφαση. Το ντόμινο οικονομικών προβλημάτων που δημιουργούν με τον τρόπο αυτό στους επαγγελματίες που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωση, τους αφήνει ασφαλώς παγερά αδιάφορους καθώς ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ.
Αναφέρομαι στον κ. Δήμαρχο της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου  που με μαεστρία ξεχνάει όχι μόνο το λειτούργημά του αλλά και το αξίωμα που του εμπιστεύτηκαν οι πολίτες του δήμου του. Πιο συγκεκριμένα, δύο συνεχείς χρονιές επιλέχθηκα λόγω καλύτερης προσφοράς, ανέλαβα και πραγματοποίησα με επιτυχία εκθέσεις προβολής των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει ούτε ένα ευρώ για τις υπηρεσίες που παρείχα, με αρτιότητα και συνέπεια, όπως άλλωστε αναγνωρίζετε πολύ καλά εσείς κ. Δήμαρχε και το δημοτικό συμβούλιο αλλά πρωτίστως το σύνολο των εμπορικών φορέων της πόλης σας. Επιπλέον, ο κ. Δήμαρχος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, επιτείνοντας την ήδη παραβατική συμπεριφορά του, αρνείται κατηγορηματικά να με δεχθεί στο γραφείο του και να μου μιλήσει στο τηλέφωνο, προκειμένου να διευθετήσουμε τη διαφορά μας. Μάλιστα, ήδη έχει αναθέσει την σχετική έκθεση για το τρέχον έτος σε κάποιον άλλο ανυποψίαστο επαγγελματία, ο οποίος αφού παράσχει τις υπηρεσίες του, θα έχει την ίδια τύχη με εμένα (!!!), εκτός βέβαια εάν είναι συγγενής ή επιστήθιος φίλος του κ. Δημάρχου, οπότε τα δεδομένα για ευνόητους λόγους αλλάζουν!!!!!
Εύλογα λοιπόν αναρωτιέμαι: τελικά εγώ θα «πληρώσω τη νύφη» αν ενδεχομένως ο κ. Δήμαρχος υπερέβη – ηθελημένα ή μη – τις εντολές του δημοτικού συμβουλίου και τον προϋπολογισμό των εν λόγω εκθέσεων;;;;
Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που αρμενίζετε;;;; Ποιος είναι εν τέλει ο ρόλος σας;;; Δεν πρέπει να βάλετε εσείς φρένο στην ξέφρενη κατηφορική πορεία του Δημάρχου σας;;;
Κύριε Δήμαρχε, κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν αντιλαμβάνεστε ότι επειδή εσείς δεν με πληρώνετε, δεν μπορώ και εγώ με τη σειρά μου να ανταποκριθώ στις απέναντι στους δημότες σας υποχρεώσεις μου, υποχρεώσεις που ανέλαβα λόγω της μεταξύ μας εμπορικής συμφωνίας;;;;
Με ακούει κανείς ή μήπως οι ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ;;;;»
Δήλωση – απάντηση δημάρχου Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με τις συκοφαντίες εις βάρος του: «Εκπροσωπώ την τοπική κοινωνία. Υπηρετώ μόνο το δημόσιο συμφέρον. Κανενός εργολάβου. Ο κ. Καραμπίκας έκανε την πιο υψηλή προσφορά για τη φετινή έκθεση και απερρίφθη. Γι αυτό και με καταγγέλλει τώρα για δήθεν χρέος του δήμου από την περσινή έκθεση. Αν υπήρχε, ένα χρόνο τώρα θα έπρεπε να έχει προσκομίσει τα όποια παραστατικά στοιχεία στο δήμο η τη δικαιοσύνη . Δεν το έκανε και τώρα εκτοξεύει ψέματα. Για τα όσα δηλώνει σε βάρος μου ο εν λόγω κύριος, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου