Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

U-15: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο το Σάββατο

        

   spo-olympiakos-paok   Ακόμη μια σημαντική διοργάνωση σε επίπεδο τμημάτων υποδοχής ανέλαβε ο Παναιτωλικός. Το ερχόμενο Σάββατο στις 4.μμ στο γήπεδο του Παναιτωλικού θα γίνει ο τελικός του πρωταθλήματος U-15  μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.
Οι δυο ομάδες μετά από ένα πρωτάθλημα τεσσάρων γύρων κατέλαβαν την 1η θέση στους δυο ομίλους όπου μετείχαν.  Η ομάδα του Πειραιά  μετά από 20 αγώνες που έδωσε  συγκέντρωσε 49 βαθμούς για τον Νότιο όμιλο , ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης στους ίδιους αγώνες μάζεψε  53 .......βαθμούς.
Το Σάββατο θα διεκδικήσουν τον τίτλο του υπέρ -πρωταθλητή στην κατηγορία U-15. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναιτωλικός  μετείχε στον Βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος για πρώτη φορά , η συμμέτοχη δεν είναι υποχρεωτική για τις ομάδες, και τερμάτισε στην 5η θέση  έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς.
Ο Παναιτωλικός έχει αναλάβει επίσης την τελική φάση του πρωταθλήματος  U-17  που θα γίνει αρχές Μάιου και σε αυτό θα πάρουν μέρος οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που ακόμη είναι σε εξέλιξη. Οι αγώνες αυτοί θα γίνουν στο Εmileon.
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου