Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Στη «λίστα Νικολούδη» ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας

         

po-karampas1Το όνομα του αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Βασίλη Καραμπά, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 75 αιρετών, για τους οποίους έχουν παρατηρηθεί προβλήματα με τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» τους.
Η περίφημη «λίστα Νικολούδη», η οποία παραδόθηκε στα χέρια των μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Ο Παναγιώτης Νικολούδης έστειλε στη Βουλή τον κατάλογο με τους ...75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο εισαγγελέας σχετικά με τη δήλωση πόθεν έσχες.
Η λίστα αποτελείται ουσιαστικά από δύο κατηγορίες, αυτούς που δεν έκαναν τη σχετική δήλωση και εκείνους που υπέβαλλαν ανακριβές πόθεν έσχες, οι οποίοι έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Η απάντηση Καραμπά
Ο κ. Καραμπάς σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Prasi@Online άμεσα έστειλε την απάντησή του που αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Επειδή οι Ευρυτάνες δεν πρέπει να έχουν απορίες που δημιουργούνται και θα δημιουργηθούν από ορισμένα μέσα επικοινωνίας προκειμένου να «πουλήσουν» τους ενημερώνω πρώτα εγώ για την «λίστα Νικολούδη» που αφορά την υποβολή «πόθεν έσχες» όσων έχουν υποχρέωση και φυσικά σε ότι αφορά εμένα.
Όντως:
-Για το 2011 υπέβαλα με καθυστέρηση το «πόθεν έσχες» και γι αυτό φαίνεται στην λίστα ως μη υποβληθέν.Υπεβλήθη με αριθμό συστημένου ΕΛΤΑ 06650011600042996.
-Για το 2012 το υπέβαλα έγκαιρα με αριθμό συστημένου ΕΛΤΑ 06650011600043117
-Για το 2013 θα υποβληθεί εντός των νομίμων χρονικών ορίων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου