Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο Ξυνίδης και το κοιλιακό άλγος του Βενιζέλου...

 


Πυρά κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπολύει ο πρώην υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, θέτοντας το ερώτημα: "Ποιος είναι...
εκτός γραμμής ΠΑΣΟΚ;"

"Ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρευρισκόταν σε όλες τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου των κυβερνήσεων Παπανδρέου (πλην αυτών που είχε κοιλιακό άλγος βεβαίως).

Σε αυτές η ξεκάθαρη θέση της .....κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, εκφρασμένη δια του τότε πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, ήταν: Οι Τράπεζες μετά την ανακεφαλαιοποίηση θα περάσουν στο έλεγχο του δημοσίου με την έκδοση κοινών μετοχών και θα επανιδιωτικοποιηθούν με διαφανείς διαδικασίες, ώστε το δημόσιο να διασφαλίσει τα τεράστια ποσά που είχε διαθέσει σε αυτές από το 2008 και να εισπράξει ένα μικρό έστω ποσό πίσω. Η ομόφωνη αυτή θέση του ΠΑΣΟΚ δεν άλλαξε ποτέ", τονίζει ο κ. Ξυνίδης σε κείμενο του στο προσωπικό του ιστολόγιο.

"Ποτέ κανένα όργανο του ΠΑΣΟΚ δεν αποφάσισε η ανακεφαλαιοποίηση να γίνει με τον τρόπο που η κυβέρνηση Σαμαρά εισηγείται και στην ουσία εξασφαλίζει πρώτιστα τους τραπεζίτες.
Μετά ταύτα το κατηγορητήριο για την παραβίαση της ομόφωνης συλλογικής απόφασης του ΠΑΣΟΚ αφορά τον νυν Πρόεδρό του. Όπως επίσης και το ότι υπό το πρόσχημα της κυβερνητικής συνοχής υποχρέωσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να διολισθήσουν πέραν των θέσεων του ΠΑΣΟΚ κατά τη χθεσινή ψηφοφορία", προσθέτει...
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου