Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Θα μπορούν να πουλάνε φάρμακα και τα ταξί!


Τη δυνατότητα λειτουργίας μίνι φαρμακείων στο μπροστά κάθισμα, δίνει στους οδηγούς ταξί η τροπολογία που προστέθηκε στο πολυνομοσχέδιο, ύστερα από μυστική ιδιωτική συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο
  • Ο πρόεδρος Θύμιος, δείχνει πώς θα γίνεται η πώληση των φαρμάκων στα ΤΑΧΙ, ενώ πανηγυρίζει για την επιτυχημένη συμφωνία του με τον υπουργό
    Ο πρόεδρος Θύμιος, δείχνει πώς θα γίνεται η πώληση των φαρμάκων στα ΤΑΧΙ, ενώ πανηγυρίζει για την επιτυχημένη συμφωνία του με τον υπουργό

Και επίσημα, με το νόμο, θα μπορούν πλέον οι οδηγοί ταξί, να κάνουν μίνι διαγνώσεις και να προμηθεύουν το επιβατικό κοινό με τα κατάλληλα φάρμακα, αφού σύμφωνα με τη νέα διάταξη που προστέθηκε στο πολυνομοσχέδιο, επιτρέπεται η πώληση φαρμάκων κατά τη διάρκεια της μίσθωσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων, κ. ...Λυμπερόπουλου, «ο υπουργάκος δέχτηκε επιτέλους ότι οι εμείς οι ταξιτζήδες ξέρουμε τα πάντα λόγω της θητείας μας στο τιμόνι που είναι μεγάλο σχολείο της ζωής. Οπότε διαθέτουμε τα απαραίτητα εφόδια για να κάνουμε διάγνωση και να παρέχουμε με ασφάλεια συνταγογραφημένα φάρμακα στους ασθενείς επιβάτες».

Η διάταξη προβλέπει ότι τα μη συνταγογραφημένα φάρμακα θα είναι τοποθετημένα σε ειδικές θήκες στο μπροστινό κάθισμα, ενώ εκείνα που δίνονται κατόπιν συνταγής, θα πρέπει να αποθηκεύονται στο μπροστινό ντουλαπάκι.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κωστή Χατζηδάκη, οι επιβάτες που χρειάζονται ηρεμιστικά λόγω του στρες που τους δημιουργεί η κίνηση και η συζήτηση με τους αυτοκινητιστές, θα μπορούν επιτέλους να τα προμηθεύονται αμέσως.

Τέλος, όπως αποκάλυψαν καλά πληροφορημένες πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης, σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για την παραχώρηση του δικαιώματος στους οδηγούς ταξί, να παράγουν φρέσκο γάλα, αρκεί η αγελάδα να βρίσκεται στο πορτ-μπαγκάζ και να τηρούνται οι προδιαγραφές υγιεινής.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου