Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Εργατικό δυστύχημα στο φράγμα Αχυρών-νεκρός εργάτης απο το Αγρίνιο, δύο τραυματίες

        

epi-fragma-axyronΣοβαρό εργατικό δυστύχημα έγινε το μεσημερι κατά τη διάρκεια εργασιών στο φράγμα Αχυρών.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό που καταπλακώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών και για δύο σοβαρά τραυματίες. Οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι εργάτες εκτελούσαν εργασίες που είχαν να κάνουν με τη ρίψη υγρού τσιμέντου , σε σήραγγα που κατασκευάζονταν στο πλαίσιο των εργασιών για το φράγμα, όταν πλάκα από τσιμέντο έπεσε και τους καταπλάκωσε. Στο σημείο έσπευσε ειδικό όχημα της ΕΜΑΚ, αστυνομικές δυνάμεις από Αμφιλοχία, Κατούνα και Αγρίνιο αλλά και Πυροσβετικά οχήματα από Αμφιλοχία, ενώ βοήθεια έφτασε και από ειδικό διασωστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση των δύο τραυματιών 43 ετών και οι δύο,ο ένας από το Αγρίνιο, δεν φαίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, με τον ένα να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στα μάτια λόγω του τσιμέντου και τον άλλο να έχει τραυματιστεί στο πόδι από κάποιο σίδερο.
44 χρονος Αγρινιώτης είναι ο εργάτης που έχασε τη ζωή του και που αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες να ανασυρθεί η σωρός του από το σημείο του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου