Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Πρώτη φορά στο Αγρίνιο


panai-beroiaΠαναιτωλικός και Βέροια διασταυρώνουν τα ξίφη τους για πρώτη φορά σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ στο Αγρίνιο το Σάββατο. Στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής αυτοί που «καίγονται» είναι οι φιλοξενούμενοι, καθώς τα «καναρίνια» έχουν κλειδώσει την παραμονή και κυνηγούν χωρίς άγχος την 6η θέση.....
Η Βέροια αντίθετα, είναι… γεμάτη αγωνία, αλλά και εκτός υποβιβασμού μετά τη νίκη επί της Skoda Ξάνθης. Η ομάδα της Ημαθίας είναι ισόβαθμη με τον Πλατανιά στη 15η θέση και στο +1 απ” τον Απόλλωνα που αν τελείωνε το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή θα ακολουθούσε τον Άρη. Στο ματς του πρώτου γύρου, οι Μακεδόνες είχαν νικήσει 1-0 τον Παναιτωλικό με γκολ του πρώτου σκόρερ τους, Μπεν, στο 71′.
Οι δύο ομάδες δεν είχαν συναντηθεί ποτέ μέχρι φέτος στην πρώτη κατηγορία, αλλά έχουν γενικότερα άλλες 6 μεταξύ τους αναμετρήσεις για τη Β” (4) και τη Γ” Εθνική (2) και 6 για το κύπελλο. Η Βέροια έχει συνολικά 4 νίκες έναντι 3 του Παναιτωλικού, ενώ στο Αγρίνιο είναι όλα μοιρασμένα (2 νίκες του Παναιτωλικού, 2 νίκες της Βέροιας, 2 ισοπαλίες).
novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου