Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" (10/10/2010) η δημοσκοπική έρευνα της εταιρείας Public Issue που φέρει τον τίτλο "ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ" Για την έρευνα αυτή ο αναλυτής της Εταιρείας κ. Γ. Μαυρής σημειώνει μεταξύ άλλων:
"Ένα χρόνο μετά την έλευση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, και έξι μήνες μετά την υιοθέτηση του Μνημονίου, η εκλογική του βάση, αλλά και η εικόνα του Γ.Παπανδρέου εμφανίζουν ευδιάκριτες ρωγμές. Στη μηνιαία εκτίμηση της Public Issue καταγράφεται το χαμηλότερο ποσοστό εκλογικής επιρροής του κυβερνώντος κόμματος στο μετεκλογικό δωδεκάμηνο (42,5%) και η συγκριτικά μικρότερη διαφορά του από τη ΝΔ (14,5 μονάδες). Αν και η «ψαλίδα», σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα συρρικνώνεται σημαντικά, κατά 2,5 εκατοστιαίες μονάδες, εντούτοις παραμένει για το κυβερνών κόμμα σε ασφαλή επίπεδα και, εξίσου σημαντικό, σε επίπεδα υψηλότερα από εκείνα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών (10,4%).....".
Εμείς παραθέτουμε αναδημοσιεύοντας μια σειρά αποτελεσμάτων σε πίνακες της δημοσκόπησης αυτής. (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ για να τους διαβάσετε):










2 σχόλια:

  1. ΕΠΑΘΕΣ ΛΑΣΤΙΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ Η ΛΕΙΠΗ Ο ΣΩΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ 7:34 μάθε νέα Ελληνικά πρώτα και μετά πές ποιός λείπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή