Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Τώρα θυμήθηκαν όλα τα βάσανα του δήμου

Όλα θα μπορούσε να τα περιμένει κανείς αλλά να γίνει θέμα για τους παιδικούς σταθμούς, μετά από…έρευνα μάλιστα, στην τελευταία ουσιαστικά συνέλευση του δημοτικού συμβουλίου, ήταν κάτι εντυπωσιακό, όσο να ‘ναι. Εβδομηνταπέντε παιδιά λέει μέτρησε η ελάσσων αντιπολίτευση σε κάποιους με δυο δασκάλες και μια διευθύντρια, άντε και μια δυο σε βοηθητικό προσωπικό…Και έτσι να ‘ναι δηλαδή από τη στιγμή που και οι διευθυντές κάνουν κανονικά ώρες στα παιδιά αδυνατεί κανείς να δει που είναι το πρόβλημα. Μάλλον δεν έχουν δει τι σημαίνει κρατικός παιδικός σταθμός αλλού.
Ο Μοσχολιός τους θύμισε ότι πρέπει να είμαστε από τους λίγους δήμους που δεν έχουν τροφεία και ο κ. Γάκης βγήκε από τα ρούχα του λέγοντας ότι αγοράζουν τα τετράδια και τις γόμες! Ο Μοσχολιός δεν άντεξε άλλο και του θύμισε ότι άλλοι δήμοι του ίδιου πολιτικού χώρου με τον κ. Γάκη έχουν τρελαθεί στα λουκέτα, κάτι που προφανώς ήταν πολύ βαρύ για την ευθιξία του κ. Γάκη και αποφάσισε να μιλήσει για «πάρκινγκ παιδιών». Ε, κάπου εκεί ο Μοσχολιός του θύμισε ότι είναι φροντιστηριούχος και του είπε ότι μοιάζει να προσπαθεί να στείλει τα παιδιά στα ιδιωτικά, οπότε με λίγες κραυγές και οδυρμούς το θέμα έκλεισε. Προς τιμήν του ο Νικάκης σε όλα αυτά δεν πολυσυμμετείχε πέρα από τα απολύτως βασικά…
Τι στάδιο έπεσε μετά, τι κόμβοι για τους ηλικιωμένους, τι φιέστες στο ΚΑΠΗ, τι… φασιανοί στο πάρκο, τι κλειστό γυμναστήριο και άλλα γλαφυρά που φαίνεται εδώ και πολύ καιρό θεωρούνταν λυμένα και προέκυψαν όλα μαζί στο στυλ «προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε». Να φανταστεί κανείς ότι πέρυσι η «φιέστα» για τους ηλικιωμένους έγινε… 1η Οκτωβρίου και μάλλον το ίδιο πράγμα με την ευκαιρία που στον Άγιο Κωνσταντίνο θα έχουν και σύγχρονη στέγη μάλλον θεωρήθηκε άκαιρο…Πολλή πρεμούρα, δηλαδή….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου