Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ: ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ!

ΜΑΘΗΜΑ 2ον
Μετά το προηγούμενο μάθημα και πριν περάσουμε στην "καλλιτεχνία" και την ποίηση θεωρούμε πρέπον να ενημερώσουμε τον φίλτατο μας υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου για μια ανάρητηση που έπεσε στην αντίληψη μας πριν δύο και κάτι εβδομάδες στο γνωστό νεοδημοκρατικό τοπικό μπλογκ "ΠΑΡΟΝ":
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

"Ανακοίνωσε το συνδυασμό του ο Γιώργος Αποστολάκης με τη βοήθεια του γραφείου τύπου του κ. Σταμάτη!


Πρώτος από όλους τους υποψηφίους στην περιοχή ο Δήμαρχος Ανακτορίου και υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Γ. Αποστολάκης παρουσίασε χθες τον συνδυασμό του με τον οποίο θα δώσει τη μάχη για την επικράτηση στο Δήμο. Στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε... θα δείτε (αν έχετε την υπομονή) ένα – ένα τα πρόσωπα που μετέχουν στο συνδυασμό του Αποστολάκη.  Είναι πρόσωπα προερχόμενα από όλους τους κομματικούς χώρους αφού είναι γνωστό πως ο Δήμαρχος επιβιώνει στα δημοτικά πράγματα της περιοχής τόσα χρόνια χρησιμοποιόντας τους πάντες. Αλγεινή εντύπωση σε δεξιούς που έμαθαν  πρόσωπα και πράγματα από την εκδήλωση προκάλεσε η ισχυρή παρουσία στο πλευρό του κ. Αποστολάκη , της blogger – δημοσιογράφου κ. Δ. Λαοπόδη η οποία εκτελεί χρέη γραφείου τύπου στον κ. Σταμάτη. Η κ. Λαοπόδη όπως μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο καταμαρτυρεί πως δεν ήταν εκεί με την δημοσιογραφική ιδιότητα αλλά με την ιδιότητα της φίλης.... Ο κ. Σταμάτης αν και δεν επιβεβαιώνει το ρόλο της κ. Λαοπόδη δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα καθώς ενόχλησε η παρουσία της εκεί σε συντονιστικό ρόλο μιας και το γραφείο τύπου του κ. Σολδάτου δεν θα μπορούσε να έρθει στην παρουσίαση του Μοσχολιού στο Αγρίνιο για παράδειγμα για να τον προλογίζει με ζεστά λόγια και να δηλώνει στήριξη! 


8 σχόλια:

  1. Οικολογικά SOS για την επένδυση στον Αστακό

    Τι σχέση έχει η επένδυση του Αστακού με την πράσινη ανάπτυξη; Ο,τι σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο.
    Η επένδυση προβλέπει τη δημιουργία θερμοηλεκτρικού σταθμού ισχύος 1.100 MW και χρησιμοποιεί ως καύσιμο LPG . Η συγκεκριμένη επένδυση διέπεται από τους όρους της οδηγίας Sevezo ΙΙ, η οποία αφορά τα μεγάλης κλίμακας βιομηχανικά ατυχήματα. Οι πολυδιαφημιζόμενες 1.500 θέσεις εργασίας έγιναν 140. Αλλα... οφέλη; Σύμφωνα με τα εξαγγελλόμενα, το ρεύμα του Αστακού θα πουλιέται στην Ιταλία. Τους ρύπους του Αστακού, όμως, ποιος θα τους πληρώνει;
    Στην ίδια λογική ο υπεύθυνος εκστρατειών της WWF, Αχιλλέας Πληθάρας, τονίζει:
    «Προκαλεί εντύπωση η βιασύνη με την οποία επιχειρείται η προώθηση μιας τεράστιας μονάδας ηλεκτρισμού 1.100 MW με καύσιμο το λίαν επικίνδυνο -και καθόλου πράσινο- LPG. Η ερώτηση, βέβαια, είναι μια: Από τη στιγμή που α) σύσσωμη η τοπική κοινωνία τάσσεται ενάντια στο έργο, β) ο σχεδιασμός του ΥΠΕΚΑ δεν προβλέπει τη χρήση LPG για την κάλυψη των αναγκών μας και γ) η διεθνής πρακτική δείχνει πως το LPG δεν ενδείκνυται για ηλεκτροπαραγωγή, για ποιον λόγο θα πρέπει να γίνει στην Ελλάδα ένα εργοστάσιο με υψηλότατο ρίσκο ατυχήματος που θα πουλά το ρεύμα στην Ιταλία και θα φέρει ελάχιστες θέσεις εργασίας;»
    ελευθεροτυπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακακιε,
    να μην ξεχασεις για
    Τ.Κ ΧΟΥΝΗΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    Καζάκος Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακακιε,
    να μην ξεχασεις για

    Τ.Κ. Άκρων (Λιθοβουνίου)
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    Καζάκος Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ρεπορτάζ που έκρινε το αποτέλεσμα...
    Πάλι για ένα φουστάνι καταθέτει την υποψηφιότητά του ο Σταμάτης. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΤΕ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ; ΜΠΑΓΑΣΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΙ ΣΥΝΤΡΒΑΝΙ. ΤΟ ΠΑΛΗΟ ΚΑΣΤΡΙ ΝΤΕ; ΦΙΛΕ ΘΥΜΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ; ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΘΥΜΑΣΕ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΤΟ 2002 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΠΑΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΝΤΑΟΥΛΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ; ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΝΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΡΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ψηφίζω, στηρίζω

    "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
    μαζί με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ"
    των αδερφών εν Χριστό υμών
    Αντωνόπουλο - Γκόρτζου.

    Γκόρτζος το παιδί του λαού.

    ...και ο παναγιωτάκις ....
    καλός είναι τώρα που πήγε με το Παύλο.
    εεε το παιδί να μην παει για δουλειά στο αγρίνιο πάλι.
    Να μείνει στο Πανεπιστημιακό ιατρείο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τυρί, ρύζι, γάλα, καμπάς
    και ψήφο για
    Τ.Κ. Ντέμης
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    παναγιώτη Μυζήθρα.

    Σας εκλιπαρώ για να παραμείνει το παιδί στο Πανεπιστημιακό ιατρείο Ντέμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή