Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Κανένας δεν κατάλαβε τη συνάντηση Σταμάτη με τους επαγγελματίες των μαγαζιών

Θεωρητικά ο Σταμάτης καλούσε 150 σχεδόν επαγγελματίες στον κλάδο αναψυχής, εστίασης κλπ για κουβέντα μαζί του. Τελικά βρέθηκαν μαζί του…12 όλοι κι όλοι κι αυτοί ανάθεμα αν κατάλαβαν γιατί έγινε η συνάντηση. Το ζήτημα που τους καίει που είναι το τσιγάρο δεν έφερε δέσμευση και πώς να φέρει όταν ο Σταμάτης ήταν εισηγητής του νομοσχεδίου στη Βουλή για το κόμμα του! Μετά, μαζί του ήταν κάποιοι υποψήφιοι που μιλούσαν σαν να είχαν μαγαζί αλλά άλλος ήταν εκπαιδευτικός και άλλος είχε μαγαζί…παλιότερα! Να μην τα πολυλογούμε έπεσε το τάξιμο της μείωσης των τελών, είπε κι ο Σταμάτης τι ομάδα είναι, του απάντησε κι άνθρωπος των μαγαζιών που ήταν μαζί του «καλό χωνί έφαγες» και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Όσο για την πρόσκληση που έπεσε στα χέρια μας από τακτ δεν τη δημοσιεύουμε… Σε επιχειρηματίες θα μίλαγε, χάθηκε να γράψει μια επιστολή και να τη στείλει; Γιατί η φωτοτυπία που δόθηκε μάλλον έδειξε και τη σοβαρότητα με την οποία βλέπει ο Σταμάτης τέτοια πράγματα… Α και μην το ξεχάσουμε: Χρόνια Πολλά!

9 σχόλια:

  1. Τελικά από τακτ - ικισμό τη δημοσίευσες. Και;
    Ο άνθρωπος μπάζει επικοινωνιακά από παντού... Τί ασχολείσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΑΣΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ; ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ OUTLOOK ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΖΙΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν ο Τοτός μέσα στην τάξη, αλλά κοίταζε συνέχεια έξω από το παράθυρο και δεν παρακολουθούσε στο μάθημα!
    Πάει η κυρία εκεί και ρωτάει:
    - Τοτέ, γιατί δεν παρακολουθείς στο μάθημα;;
    - Να κυρία, εδώ, βλέπω τις γατούλες. Μήπως ξέρετε τί κάνουν;
    - Εεεεε, να παιδί μου. Η γατούλα έχει χτυπήσει και ο γάτος σαν κύριος την μεταφέρει στο νοσοκομείο.
    - Χα, χα! Και πώς την πάει,γαμιώντας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MERES EIXES NA GRAPSEIS. H PROPAGANDA PAEI SYNNEFO, OMWS O LAOS EPAPSE NA KOIMATAI. THA TO PIEIS TO PIKRO POTHRI TO BRADY TYWN EKLOGWN. TOTE NA DOYME TI THA GRAPSEIS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεια ρε γιτσα.ο καλεργησ που ειταν ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε 8.59 παπαριες λες..12 μαγαζια ηταν απο 150 προσκλησεις που εστειλε ο σταματης..και εταζε πραγματα που δεν εφαρμοζονται..το εκανε γιατι ειναι σιγουρος οτι δεν θα βγει..αν τον θεωρουσαν σοβαρο θα ηταν περισοτερα.. με γειτσα ταρεκ και κορδατο τι ηρθε να πει στα μαγαζια ρε πατριωτ..δεν του εξηγησε κανενας περι τινος προκειται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΤΣΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΕΚ ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΓΙΤΣΑ ΔΕΞΙΑ Ο ΚΑΛΕΡΓΗΣ ΔΕΞΙΟΣ Ο ΤΑΡΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή