Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


Λαβαμε στο mail του ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΥ το παρακάτω mail. Προηγουμένως όμως να επισημάνουμε τρία πράγματα αρκετά σημαντικά.
1. Τέτοιου είδους θέματα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Όμως καλό είναι οι αναγνώστες μας να τα επισημαίνουν με το ονοματεπώνυμο τους γιατί εύκολο είναι ο κα΄θενας να κάνει ότι συνειρμό θέλει.
2. Ο αναγνώστης που μας το έστειλε να ξέρει ότι πολύ εύκολα μπορούμε να μάθουμε ποιός είναι. Για παράδειγμα το I.P. ΤΟΥ είναι το:77.49.107.128 . Σε 10 λεπτά έχουμε βρεί το τηλέφωνο του και τον κάτοχο της γραμμής. Τόσο απλά.
3. Προσπαθούμε να ανεβάσουμε αυτό το θέμα απο σήμερα το πρωϊ στις 12.00. Για "κάποιους λόγους" δεν έγινε κατορθωτό μέχρι τις 8.30. Μέχρι την ώρα αυτή δύο αγρινιώτικα μπλογκ το ανέβασαν. Διαφωνούμε και μετα δύο μπλογκ και με τον τρόπο που το έκαναν. Το πρώτο του ΚΟΡΔΑΤΟΥ (του γνωστού που κατέβαινε υποψήφιοςε δήμαρχος ντε) το ανέβασε αυτούσιο, αποδεχόμενος προφανώς όσα γράφει ο άγνωστος συντάκτης του, που ναι μεν έχει δίκιο στι φωτογραφίες και στο τι παρουσιάζουν αλλά καθόλου δίκιο στο γιατί υπάρχουν όλα αυτά. Και αυτό έχει τη σημασία του.
Ανάρτηση για το ίδιο θέμα έκανε και ο "ΑΛΗΤΑΡΧΗΣ". Και με αυτό διαφωνούμε εντελώς γιατί μένει μόνο σε κάποιους απο τους λόγους που υπάρχει αυτή η κατάσταση στο ΔΑΚ. Δεν αναφέρει και άλλους σημαντικούς που φυσικά έχουν να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας του ίδιου του ΔΑΚ Αγρινίου. Τρόποι λειτουργίας όχι μόνο τα τελευταία 3-4 χρόνια αλλά τουλάχιστον τα τελευταία 10-15.
Πάντως δημοσιεύουμε και τις φωτογραφίες και το κείμενο που συνοδεύει το e-mail που μας απεστάλει. Με την ευχή οι αρμόδιοι του ΔΑΚ (Διοίκηση αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες κάποια στιγμή να δώσουν εξηγήσεις. Και δημόσια και εκεί που πρέπει). 


Και  ΙΔΟΥ τι γράφει το e-mail :
Ενεργός Πολίτης
 e-mail: energospolitis_agr@yahoo.gr
 Αν κάνει κάποιος μια βόλτα στο Εθνικό Στάδιο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», όπου εκεί αθλούνται όλοι οι πολίτες του Αγρινίου και όχι μόνο, θα διαπιστώσει την εγκατάλειψη.
Οι εικόνες τόσο από τον περιβάλλοντα χώρο όσο και από το εσωτερικό του σταδίου και το γυμναστήριο ΜΙΛΟΥΝ από ΜΟΝΕΣ τους.
  
Σκουπίδια πεταμένα στο δρόμο, απέναντι από το στάδιο, που δεν μαζεύτηκαν ποτέ…


Σκουπίδια πεταμένα έξω από τον φράχτη του σταδίου. Πάλι δεν μαζεύτηκαν ποτέ…
Και συνεχίζουν να αμαυρώνουν την όψη του σταδίου…

Πεταμένη σακούλα, γεμάτη σκουπίδια, έξω από τον κάδο που δεν την μάζεψε ποτέ κανείς αρμόδιος…

Λίγο πιο κάτω, σπασμένος κάδος, πεταμένος κάτω, και τα αμάζευτα σκουπίδια στο δρόμο…

Μπαίνοντας στο στάδιο από την «κλειδωμένα» ανοιχτή πόρτα καταλαβαίνει κάποιος πόσο ασφαλής μπορεί να αισθάνεται…
Εδώ να μου πεις, μπήκαν και ξάφρισαν τους Παλαιμάχους της Α.Ε.Κ. όταν είχαν έρθει για τον φιλικό αγώνα…
Μπράβο!!!

Ασφάλεια και Καθαριότητα μαζί…
Σύρματα κομμένα και αντί αυτών ρούχα «απλωμένα»;;;
Ειδυλλιακή εικόνα…
Μην νομίζετε ότι δεν υπάρχει καθαριότητα μόνο εκτός σταδίου, και εντός τα πράγματα είναι ίδια και χειρότερα…
Κάποιος ξέχασε και τα παπούτσια του…

Κάνουμε windsurfing; Αυτός που «έχασε» την σανίδα του να μην ανησυχεί, θα την βρει, έστω και μετά από πολύ καιρό, «παρκαρισμένη» στο στάδιο…



Βέβαια για να μην νιώθει μόνη η σανίδα, έχει δίπλα της παρατημένα, κομμένα κλαδιά και σπασμένα πλαστικά καθίσματα…
Τα οποία όμως έχουν τον σκοπό τους…

Ποιος είναι ο σκοπός τους;;; Μα, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, αποτελούν εμπόδια κατά το τρέξιμο, προκειμένου να γυμναστούν «καλύτερα;;;» και «ασφαλέστερα;;;» οι πολίτες…


Και γιατί δεν γυμνάζονται στο κλειστό γυμναστήριο του σταδίου με τα τελευταίας τεχνολογίας και άρτια όργανα γυμναστικής;;;
Μα επειδή τα «σκουριασμένα» όργανα, που ούτε τα μισά λειτουργούν, και όσα λειτουργούν είναι επίφοβα για τραυματισμούς, βρίσκονται σε αυτήν την άθλια κατάσταση…κομμένα συρματόσχοινα, σχισμένους πάγκους!!
Με λίγα λόγια…
Ιδού τα χάλια του σταδίου…
Η αποκαρδιωτική εικόνα του σταδίου μαρτυρά με τον πιο γλαφυρό τρόπο την έλλειψη του ενδιαφέροντος …

Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ ΛΕΕΙ:
Τα πράγματα στο ΔΑΚ Αγρινίου ορισμένες φορές μπορεί (και είναι έτσι) να είναι όπως φαίνονται στις φωτογραφίες του αποστελέα του e-mail. Ομως τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες του ΔΑΚ ξεφεύγουν αρκετά απο αυτά τα πράγματα που μόνο ως προεκλογικά τεχνάσματα κάποιων άσχετων με τον χώρο άθλησης των αγρινιωτών είναι. Είναι σημαντικότερα και δεν έχουν να κάνουν ούτε με του ΡΟΜΑ που είναι γύρω απο το Στάδιο ούτε με τις αχρείες συμπεριφορές κάποιων που "κάποιες" στιγμές εμφανίζονται σε αυτό. Είναι επανλαμβάνουμε πολύ πιο σημαντικά και φυσικά ούτε επιλύονται αλλά ούτε και σημασία έχει να επισημαίνονται τώρα προεκλογικά μέσω ενός ΑΝΩΝΥΜΟΥ e-mail. Το ότι το δημοσιεύουμε δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά του ότι αυτο που ζούν καθημερινά τα προβλήματα του χώρου δεν φοβούνται αλλά ούτε και αποδέχονται τέτοιου είδους πυριτεχνήματα. Όσοι είναι ΘΑΜΩΝΕΣ αυτού του χώρου και τοιν σέβονται και τον υπηρετούν και μπορούν να τον προστατέψουν...

5 σχόλια:

  1. Ο αναγνώστης που μας το έστειλε να ξέρει ότι πολύ εύκολα μπορούμε να μάθουμε ποιός είναι. Για παράδειγμα το I.P. ΤΟΥ είναι το:77.49.107.128 . Σε 10 λεπτά έχουμε βρεί το τηλέφωνο του και τον κάτοχο της γραμμής. Τόσο απλά......ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ?ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΣΠΑΣΕΙς ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ?ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΩΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχεις διασυνδεσεις στο Ηλεκτρονικο εγκλημα...;;;;
    εισαι Hacker;;;;;;
    τι εισαι τελοςπαντων ΧΑΦΙΕΣ??
    πρασινοςΧΑΦΙΕΣ;;
    ξερεις κι απο πληροφορικη;;
    βρε ουστ απο εδω.....πασοκομουτρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε δεν πάτε καλά όλοι λέω εγώ.Έλεος και στους μεν και στους δε.Κάπως αργά το θυμήθηκε ο κύριος αυτός το στάδιο.Το στάδιο έτσι όπως είναι θα παραμείνει και θα χειροτερεύει.Κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί. Δεν μπορεί να εκποιηθεί για πολυκατοικίες.Γιατί να φτιαχτούν τα όργανα...τα γυμναστήρια κλέφτες θα γίνουν?Ο άνθρωπος εν των μεταξύ που ασχολήθηκε έστω και έτσι με αυτό το θέμα πραγματικά δεν έχει σχέση με το στάδιο.Είπαμε να δείχνουμε τα χάλια του αλλά και τις ανοιχτές πόρτες που ούτως η άλλως είναι ανοιχτές κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σταδίου και το βράδυ κλείνουν τι τις ήθελε.
    Τέλος πάντων να δούμε που θα φτάσετε όλοι σας γελοίοι μήπως και σας βγουν τα κουκιά και κάνετε το νταβατζή σας δήμαρχο νομάρχη βουλευτή και δε ξέρω εγώ τι άλλο.
    Όσο για το εάν μπορεί να εντοπιστεί αυτός ο ενεργός πολίτης,ρωτήστε όσους κάθε μέρα πηγαίνουν στο στάδιο να αθληθούν και θλίβονται αυτοί είναι οι ενεργοί πολίτες μόνο που προτιμούν να σιωπούν απογοητευμένοι γιατί δεν ελπίζουν σε τίποτα .Μέσω I.P. και άλλα τεχνολογικά που δεν τα ξέρω θα βρείτε όλοι μόνο το είδωλο του εαυτού σας.
    Ο 77.49.107.128 είναι ο αναξιοπρεπής που ασχολήθηκε με το στάδιο,οι άλλοι αλήτες του ίδιου φυράματος ποιο νούμερο έχουν.Τουλάχιστον οι αριθμοί κρύβουν λίγο τη θλιβερή ταυτότητά των ποταπών αυτών υβριδίων ανθρώπου και ζώου....αν και τα καημένα τα ζώα τι φταίνε...ποιος ξέρει ποτέ θα παίξουνε και αυτά στο παιχνίδι των παρατάξεων και των γυμνοσάλλιαγκων σφουγκοκολλάριων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενεργός κοπριτης μαλλον ειναι αυτος...γιατι για να ενεργοποιητε 1 μηνα πριν τις εκλογες δεν κοβω πολυ σοι.Οποιος και να βγει να βαλει σε σωστη πρωτεραιοτητα το σταδιο.Για το καθαρισμα αν ειναι τοσο δυσκολο ας μας πουν να το κανουμε εθελοντικα ολοι οσοι αθλουμαστε εκει.Δεν ζηταμε θαυματα.Αλλα ειναι αμαρτια να εχουμε τετοιο σταδιο που λιγες πολεις διαθετουν για ανοιχτο προς το κοινο και να βρισκεται σε τετοια αθλια κατασταση.Το θεμα ειναι καθαρα θεμα της λογικης και του αυτονοητου και οχι θεμα πολιτικης μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ...
    ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ...
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ;;; ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ I.P. ΤΟΥΣ ;;; ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ;;; ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ;;
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ...ΕΙΣΑΙ ΧΑΦΙΕΔΑΚΟΣ;;
    ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;
    ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΣΑΙ : EIΣAI ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή