Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ

Μεγάλες αντιδράσεις που φαίνονται πλέον να γίνονται ανεξέλεγκτες προκαλεί στο εσωτερικό του τοπικού ΠΑΣΟΚ η πολιτική συμπεριφορά του Γραμματέα της Ν.Ε. κ. Σπύρου Τορουνίδη.
Πέρα από τά όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα από τον κ. Τορουνίδη και έχουν οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στα πρόθυρα μεγάλης ήττας σε όλους τους δήμους του νομού αλλά και σε καθίζηση στο νομό μας για την περιφέρεια προχτές προστέθηκε ένα ακόμη γεγονός που σχετίζεται με ανακοίνωση που φέρεται να εξέδωσε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας αλλά που στην πραγματικότητα έγραψε και απέστειλε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης με δική του πρωτοβουλία ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σπύρος Τορουνίδης.
Η ανακοίνωση αυτή (παρακάτω τη δημοσιεύομε ολόκληρη) αφορούσε τις εξελίξεις με τα χρίσματα που δόθηκαν σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο που ως γνωστόν επιστράφηκαν αλλά και έμμεσα σε δήθεν θέση του ΠΑΣΟΚ για το δήμο Μεσολογγίου.
Για τα όσα γράφονται σε αυτή την ανακοίνωση ξέσπασε σάλος μεταξύ των μελών αυτού του οργάνου με πολλά μέλη να καταφέρονται και απαξιωτικό τρόπο για τον Γραμματέα.
Είναι χαρακτηριστικά όσα μας είπε το μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, κ. Τάκης Μπαϊρακτάρης.
Αναφερόμενος στο θέμα μας τόνισε: " Ουδέποτε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στον νομό μας πήρε απόφαση να προτείνει ως υποψήφιο για το Χρίσμα στο Μεσολόγγι τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Αυτό ήταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ θέση του γραμματέα αλλά και του βουλευτή Αιτωλ/νίας κ. Πάνου Κουρουμπλή".
Και ο ίδιος συνέχισε: "Τόσο η ανακοίνωση όσο και η τακτική του Γραμματέα που παρουσιάζεται στις κάθε είδους προεκλογικές εκδηλώσεις του κ. Γ. Αναγνωστόπουλου δεν αφορούν το ΠΑΣΟΚ συνολικά αλλά αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και κατά περίεργο και εξωθεσμικό τρόπο, προτιμήσεις του". 
Σαν κατακλείδα παρουσιάζουμε τη σχετική ανακοίνωση που έφτασε ως ανακοίνωση της Ν.Ε. στα τοπικά ΜΜΕ. Αυτή έχει ως εξής:"Για την αποφυγή οποιωνδήποτε  παρερμηνεύσεων  ανακοινώνεται ότι:
Η Επιτροπή Εκλογικών Διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ έδωσε τη στήριξή της για τον Δήμο Μεσολογγίου στον κ. Ι. Ψαράκη και στο Δήμο Ναυπάκτου στον κ. Ι. Νταουσάνη. Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη Ψαράκη από το Δήμο Μεσολογγίου και του Ιωάννη Νταουσάνη από το Δήμο Ναυπάκτου, ΚΑΝΕΝΑΣ υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μεσολογγίου δεν έχει την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η πρόταση της  Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ  και του Γραμματέα της, προς την Επιτροπή Εκλογικών Διαδικασιών  για το Δήμο Μεσολογγίου ήταν ο νυν Δήμαρχος Ιωάννης Αναγνωστόπουλος."
Με αυτά και όλα όσα έχουν προηγηθεί επιβεβαιώνεται η διάχυτη εκτίμηση που υπάρχει στον κόσμο ότι το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλ/νία μοιάζει περισσότερο με ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ παρα για συντεταγμένο κόμμα.


19 σχόλια:

  1. Αυτοί διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ και εξακολουθούν να διοικούν τα όργανά του. Αν έχει ίχνος τσίπας και ο Τουρουνίδης και ο Ασημακόπουλος στη Ναύπακτος θα πρέπει να κρυφτούν από την κοινωνία. Στη Ναύπακτο πήραν το ΠΑΣΟΚ και το πήγαν στον Μπουλέ (αυτό και αν είναι λαμογιά) αλλά τελικά ο Μπουλές έμεινε με τα άδεια σακιά. Όλα αυτά στο βωμό των προσωπικών τους φιλοδοξιών. Καλό στον Καρακώστα έκαναν. Ένας Ναυπάκτιος ΠΑΣΟΚ που δεν ξέρει ποιόν να ψηφίσει. ΧΑΘΗΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υπεύθυνοι για αυτή την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ εδώ στην Αιτωλοακαρνανία είναι ο Σπύρος Τορουνίδης, Σοφία Γιαννακά και Πάνος Κουρουμπλής. Είναι και άλλοι οι υπεύθυνοι (Μωραϊτης, Μακρυπίδης) που λειτουργούν για την πάρτυ τους, αλλά αυτοί οι τρεις λειτουργούν με τέτοιο παρασκήνιο και με τέτοια εκδηκιτική διάθεση που είναι ικανοί να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα τους και να υπηρετήσουν άλλα συμφέροντα...
    Μωρή σας έχουμε πάρει είδηση!!!
    Χοντρέ άει παραιτήσου!!!
    Σας έχουν σιχαθεί όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας εκτός από αυτούς τους ελάχιστους που σας γλύφουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. etsi akrivws einai.valane ypopshfious aytous pou eixan ta perissotera kone kai oxi aytous pou hthelan oi dhmotes.gi ayto kai to pasok tha xasei se naypakto messologi kai aktio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά να τα λουστούν ΟΣΟΙ είναι εκλέκτορες της θέσης... Τα υπόλοιπα για την κοινωνία είναι
    "clan my pouts. mamma"1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μετα ειχε αδικο ο βισβικης που του αλλαξε κλειδαρια και τον αφησε εξω απο την τοπικη στο ψαροχωρι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Μπακή, για τα τιμολόγια της Νομαρχίας όταν φιλοξένησε τον κ.Μπένο, δεν ξέρετ τιποτα;
    Για όλα τα άλλα κάποτε σας έφταιγαν. Ή μήπως δεν αφήνει τώρα ο Σώκος.
    Άραγε αυτός ζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χοντρέ παραιτήσου!!!
    Επιτέλους να ξεβρωμίσει το ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ..ΚΑΛΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΒΑΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΒΡΙΖΕ ΣΩΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΙ.ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ.ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΟΛΟΙ.ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δει κανείς το ψηφοδέλτιο Κατσφάρα στη Ναύπακτο θα γελάσει. Βάλανε τον Αθανασόπουλο για να σηματοδοτήσει οτι ο Μπουλές είναι το ΠΑΣΟΚ αλλά θα φάνε τέτοιο μαύρο που θα είναι όλο δικό τους. Οι επιλογές Νταουσάνη θα πρέπει να εξαφανηστούν από το χάρτη. Ο Αθανασόπουλος έβριζε τον Νταουσάνη και τώρ τον γλείφει. Στις 7-112010 το βράδυ θα πέσει πολύ κλάμα και στο Δήμο και στην Περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τινος επιλογη ηταν ο τορουνιδης ο ευρων κερδιζει θεση στο υπουργειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε μιλαεικαι ο μπαρακταρης παραγοντας μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε παραγοντα του μωραιτη μπαρακταρη ο κοκινοβασιλης που βρισκεται για να του πεις να κρατησει για το φιλο σου τον μωραιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. re lamogia prasinoroufianoi de ntrepestai?erxontai mpatses reeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο 3:41, 9:46 και 9:56 είναι ο ίδιος μαλάκας ο οποίος συκοφαντεί ένα άτομο το οποίο δεν ξέρει...
    Ανάμεσα σε σένα και τον Μπαιρακτάρη, σκατορουφιάνε εσύ είσαι ο αγράμματος! Αν ήξερες έστω και το 1% από αυτά που ξέρει δεν θα λεγες τις παπαριές σου και δεν θα μίλαγες!
    Ο Μπαϊρακτάρης δεν τα παίρνει από βουλευτές όπως κάνεις εσύ και η πολιτική του σταδιοδρομία τόσα χρόνια ήταν καθαρή, σε αντίθεση με σένα που γλύφεις κατουρημένες ποδιές για να ζήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το επίσημο πασοκ στη ναυπακτο διασπασμένο μοιράστηκε κ στους 3 συνδιασμους που κυνηγουν μια θεση στη 2η κυριακη.ο εκλεκτος του κομματος στηριξε μπουλε.μηπως σηματοδοτει κ αυτο οτι ο μπουλες ειναι το επισημο πασοκ?ποιον επρεπε να στηριξει?ο αθανασοπουλος εχει 15 χρονια πορεια στη τοπικη αυτοδιοίκηση κ η επιλογη του αυτη δεν εχει να σηματοδοτησει τιποτα.με το να σχολιαζεις ετσι εξελιξεις κ να κρινεις προσωπα πριν καν την ανακοινωση ψηφοδελτιων δινεις την εντυπωση προκατειλημενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ Ο ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΡΙΞΕ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΛΙΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή