Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αγρινίου με εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης αλλά και τοπικών φορέων πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι (Σάββατο 9 Οκτωβρίου)  κλιμάκιο του συνδυασμού «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ».
Ο υποψ. Περιφερειάρχης  του σχηματισμού κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου υπογράμμισε στην τοποθέτησή του: Είναι αταλάντευτη  απόφασή μας να αγωνιστούμε για να γίνει ο νέος θεσμός του Περιφερειακού Συμβουλίου μια μεγάλη ευκαιρία για  αναδειχθούν οι δυνατότητες της ελληνικής υπαίθρου, για την στροφή της οικονομίας μας   στον σεβασμό των αντοχών της φύσης αλλά την παραγωγή νέων θέσεων εργασίας .
Θέλουμε επενδύσεις για την περιοχή μας, τόνισε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας Ιωάννα Ρούση, στον τουρισμό, ιδιαίτερα σε νέες ήπιες και εναλλακτικές μορφές του, στην βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία, στην μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας – όχι επικίνδυνες και επιβαρυντικές όσον αφορά την κλιματική αλλαγή όπως η προτεινόμενη μονάδα στον Αστακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου