Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

...ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ...

Ακόμη "ψάχνεται" το επιτελείο Σταμάτη...
Στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου το Σάββατο ο Δημήτρης  Σταμάτης ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα(που πέρασε) θα έβγαζε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιό του, με αρκετή σιγουριά είναι αλήθεια. Αντ΄ αυτού τη Δευτέρα (που πέρασε) έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες ψηφοδέλτιό του ο Μοσχολιός! Αν δεν είναι αυτό αιφνιδιασμός τότε δεν ξέρουμε τι είναι....
Για την ιστορία, πάντως, μάλλον ο Σταμάτης περίμενε την ανακοίνωση του απέναντι ψηφοδελτίου την Παρασκευή που θα γινόταν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Μοσχολιού. Φαίνεται όμως ότι ο συνδυασμός Μοσχολιού ήταν ήδη έτοιμος απίο μέρες και αυτό έφερε το εξής πρόβλημα στο Σταμάτη: Να ανακοινώσει τώρα τα ονόματα που έχει στη διάθεσή του ή να περιμένει την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου; Γιατί τη Δευτέρα(που… πέρασε) οι πληροφορίες μας λένε ότι θα ανακοίνωνε ένα  μέρος του ψηφοδελτίου του… Και τώρα που μιλάμε το ζήτημα είναι πόσο τελικά…μέρος είναι έτοιμο.
Γιατί αν είναι να γίνουν επιλογές των τελευταίων 3 ημερών αυτό θα έχει αντίκτυπο στο ειδικό βάρος των ονομάτων που θα μπουν τελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου